Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EH DA, KAKO TE NIJE STID PA ARGENTINA ISPUCALA BONUS U 4 M,INUTI UTAKMICE, LJUDI IMALI 7 LIČNIH GREŠAKA...SKOTE MALI PENDAVI MRŠ U RUPU.
@fixator Lazes da si navijao za Srbiju...Neka te.Imas ti koga kritikovati.Reprezentaciju Srbije neka kritikuju navijaci Srbije.Nema potrebe da ti kao bosnjo to radis!!!Uzivaj u porazu Srbije kada ti je bog dao...
Tipičan srpski mentalitet. Krivo je more, kriva je maca, kriv je cuko, kriv je Svemir, krivi su Kinezi. Mi smo nebeski narod.
@MashaIzNebitnizma e je naš puno drugačiji
sve sto je je uradio je davanje glupih izjava I samohvala!
Žeravica Dušan Ivković Svetislav Pešić Željko Obradović sve odreda Srbi i nikad ih nisi mogao vidjeti neuredne i neobrijane jer disciplina počinje od samog sebe. Onda vidiš ovog troprstaša Đorđevića sa neurednom i neodržavanom bradom i sve ti postane jasno.
Za sve je kriva Hrvatska granična policija, koja nije pustila srpske vojnike da bez najave udju u Hrvatsku i odu do Jasenovca. Kada su to čuli košarkaši Srbije, izgubili su volju za igru.
Urekli su vas index i jutarnji koji su prenosili vase meceve live!Dogada se i najboljim!Steta"Samo da se usput sjetim dina i stojka koji nisu u stanju ekipu s 6 nba i 4 euroligue igraca odvesti na svjetsko!
on je najveci krivac jeer je imao vrhunske igrace a nije umeo da napravi tim da parira adekvatno a sad sprotski je gubiti , i ameri su izgubili od srbije jos 2002 pa nikom nista nije strasno izgubiti od boljeg
Vazda "moralni pobjednici"... samo u svojoj glavi, naravno. Od bitke na Kosovu pa naovamo. Smijesan narod.
@kokobill O čemu ti pišeš?
argentina im odrzala cas kosarke
Hahahahhaha pa jel ovo moguće? 30 dana prijete po mrežama svima i govore kako su "NAJBOLJA SELEKCIJA IKADA, BOŠNJE ANTITALENTI, SRBIJA IDE NA ZLATO, NEKA AMERICI BOG POMOGNE AKO SE SRETNEMO" i onda ih izbaci Argentina HAHAHA i naravno šta će vlašine nego po starom običaju napadsti, sudije, NATO, Aliju, Bakira, Političko Sarajevo, Nasera 🤣🤣
Znači nastavlja se loženje genocidne sirotinje? Ok, ovo me već zabrinjava, odavno vas ni putin a ni dodik nisu ovako ložili, samo nastavite, a onda nazad na svakodnevnicu, parovi, splavovi, ubistva, siromaštvo, jad i bijeda! 👌😂👍👍
A šta će drugo vlašinar nego kmečati, govoriti kako je to UROTA I ZAVERA PROTIV SRBSKE NEJAČI, pobjedili Filipine gdje nema niko iznad 180 cm i Angolu gdje nemaju ni dvorane, i odmah se uzdigli gasaju na Zlato, genocidna sirotinja je toliko glupa da su se spremali da ostanu 25 dana u Kini, kad god krene loženje onda ih neko lako prizemlji..Gde je Džoker? Šta on radi?
Evo još trozube genocidne sirotinje koja ne može da dođe sebi poslje pišanja po faci od strane Argentinaca, Portugalaca, Ukrajinaca, marš sirotinjo nazad na loženje o putinu, vučiću, dodiku, Albancima, Kosovu i Urotama protiv srbske nejači, čak vas ni oni nisu ložili kao Sale Đorđević i Jokić 👌😂👍👍
Najveći uspeh bošnjOOčkog sporta - NIJE BIO OFSAJD
Tako je to kad ti Vučić pravi sastav 👎
Jel ovo onaj isti sto kaze " Ne bih volio da sam u kozi onome ko stane Srbiji na put " ili nesto u tom smislu ???
Euro Dream Team, sta bi..."neka im je bog na pomoci" tako je zborio Sale Nacionalo prije koji dan. Ovo je dobro iskustvo, imaju mladu ekipu i treba im vremena. Veliki rezultati ce doci samo strpljenja komsije.
Zavrsio je Djordjevic svoju selektorsku karijeru.Ostavku podnosi po povratku u Beograd a i treba posle onakve igre protiv Spanije.Znao je da se Argentina ne moze dobiti i svu krivicu treba da snosi on sa strucnim stabom.
FUNFACT: bosnjooci su u zadnjih 25 godina samo 2 puta ispali sa nekog takmicenja u kosarci....
ne skreci s teme. Bosnjaci se ne busaju da su najbolji u univerzumu.