Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respekt za Dončića. Tako velika zvijezda, a skroz na zemlji i uopste nije nafuran kao njegove kolege iz NBA
Vise su nafurani slovenci na granicama, nego Doncic.
Morate prvo proci grupu
Doncic Legenda.
Ocigledno je da se znaju ova dvojca iz NBA jer je nedavno I Musa igrao tamo, a novinari naravno odmah plasirali na svoju ruku pricu, biti ce da ga je Musa zaustavio prvi a on usput pitao Kako su igrali Ili da li je se oporavio od povrede I sl. .
DUGO NIJE BILO OVAKVOG KOŠARKAŠA-GOSPODINA
Sta je sa Hrvatskom, kako oni tako nisko padose u kosarci.
Kako smo samo odusevljeni, malo je reci
Ocam ucini mi se Dodik😅paranoja hahahaha
Sad i mi ćestitamo Dončiću.
Gospodin.Bravo Luka,maniri velikana.
musa je lik iz raje. najbolje su mi njegove face i gestikulativni pokreti kad da neki tezak poen. raduje se od srca, ko malo dijete to pokazuje.
Doncic ce sve prekucati , on je nevjerovatan igrac , vec sad .
Moj Musa, ovo je od srca dobronamjerno, ispravi ta ledja dok nije kasno! Izgleda ko Gargamel u 23 godini. Kakav ce tek biti u 33-oj.
Slovenija je nakon Janse najveci prijatelj Bosne I Hercegovine. Tanja Fajon,Golub,Pahor svi lobiraju za nas.To su istinske demokrate I ljudi.
Hvala Luka.
Coek koji slusa baju malog knidzu, ni ne treba da nam cestita, nek ide u SMRDIJU
Musa ko Iznogud!!!
@gooUser1662047416 oduvali smo vas mi, kad je najviše trebalo. Pozz iz Ljubljane 😂