Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prihvatamo! Sportski, svaka čast!
Realno nije bilo za ocekivati da cemo dobiti francuze dva puta u 10 dana. Ni bolje ekipe ne bi bile uspjesne u tom poduhvatu. Sa njemcima smo se nosili dobro iako je to ekipa sa 5-6 nba igraca. Sutra ce biti zanimljivo
Dončiću oprošteno ti je, ma nije ti niko ni zamjerio, u žaru borbe, sportski je to. Hvala ipak, veliki si lik.
Novinari napuhali kao i uvijek.
Sto se mene tice nisi se trebao ni izvinit. Nisi nista lose rekao , kakvi se sve komentara i psovki nacujemo u Bosni svaki dan, to tvoje he muzika za usi.
To ne mijenja stvarnost da smo izgubili od slabije Francuske
glupost.ako slovenija izgubi od Francuske i Njemacke mi idemo dalje.Na kojim drogama je ovaj Clanak i Novinar.
Ne znam odakle ti to. Ne bi se u tom slucaju gledao medjusobni omjer, nego kos razlika. Jer bi mi imali pobjedu nad slovencima, slovenci nad litvancima, a litvanci nad nama.
Prihvatamo sportski, svi se nerviraju kad gube 🤷🏽‍♂️
Dobar djecko, desava se u zaru borbe.
U pravu si bio, a sad tek nisi. Bosna je prdekana u svemu, samo se uzdignu SDA kreze kad se najedu graha i kompiruše jer moraju uštedit da plate 2KM za facebook komentare euforije.
Netočno. Slovenija može ispasti ako izgubi obje utakmice koje ima, sa Njemačkom i Francuskom. Tada mi idemo dalje a oni kući.
Kakvu kos razliku ovaj spominje, na kojim je on drogama????
Ja prvi mu ne zamjeram, to je sve receno u afektu - ko je igrao neki sport zna kako se brzo opsuje... bitno je sutra pobijediti a ne baviti se s tim ko je šta rekao nismo žene mahaluše.
Mrs, materi se izvinjavaj, ja sam djecu morao poslat u drugu sobu ;) ;)
Kako je Slovenija vec osigurala prokaz dalje kad smo ispred njih na tabeli
Veličina čovjeka je u priznavanju svojih grešaka i kajanju zbog njih. Nema čovjeka koji ne griješi. Dončić ljudi o!
Ljudino*
Bolje se ne opravdavati za ono što JEDNOSTAVNO misliš, smatraš. Ispao je ljigav.
Kako to da druge ne vrijeđa kad gubi? Samo Bosance!