Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fenomenalna utakmica a tek prvi dan Eurobasketa!! Sta nas ceka u polufinalima i Finalu, jedva cekam!
Ako su nasi gledali,trebali su vidjeti kako da se Doncic zatvori,samo 14 poena lik dao,al jest razigravao. Litvanci su negodni mnogo.
Litvanci su vazda neugodni bili sto se tice basketa
Dončič prava slovenščuga
bosnjaci misle ak im im igra nurkic da ce se boriti za medalje🤦🏻smijesno
Umrtviti igru protiv Slovenije i to je to. Mogu ku*cu svirati jer oni zive od kontranapada.
Kakvih kontranapads,strucnjak,nije to fudbal.Da se mogu sprijeciti sprijecili bi i drugi.Mozes ih sprijeciti jedino da im polomis noge
I jedni i drugi prejaki. Odlicna utakmica. Nadam se da se sa dobrom odbranom i pametnom igrom kao danas mozemo sa svima nositi. Tako nesto je i Nurkic rekao. Ali opet ponavljam Slovenci prebrzi uz Doncic faktor, a Litvanic isto jaki sa nekoliko vrhunskih igraca.
I ja sam prije nego sto sam gledao pomislio da mozemo dobiti Litvaniju i razmisljao o nasoj dobroj tradiciij s njima. Sabonis je ocajan, ali ima ovaj Valjculjonis koji je dugo u NBA. Plsu ubijaju tricama. Sad mi se cini da najlaske mozemo dobiti Francusku. Oni sinoc protiv Njemaca ko rasuta vojska.
Boze, koliko ujkana i cheta koji gledaju prekodrzavne repke, a ovdje udaraju minuse na spomen podrske BiH repki. Umrite stoko, nikad necete zivjeti u HR ili SRB! Ali nikad! Zivjela BOSNA!
Ja bih se ubio. Rodim se u zemlji koju toliko mrzim 🙄😒
Koje pjesme?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozemo dobiti Slovence.
Uozbilji se
Kako ovi imaju po bod a porazeni?
ĐE JE ONAJ MRZITELJ, KOJI JE LAJO DA ĆE NAS 'ODUVATI LITVA'? 😂 Samo da mu kažem, da je prošlo vrijeme da bebe budu budne. Flašu varenike u usta i na spavanje dite.
A kako znas da vas nece Litva odvaliti?
Kakav igrač, nevjerovatno, kao da mu je tata SRBIN.
srbi na aparatima!
Garant za 50 godina će u srbiji učiti kako je Dončić srbin i osvajao za srbiju. Nešto kao što danas Teslu prisvajate HAHAHAHAHAHAHAH
Bilo je i sudskih greüaka na kraju u prednost Slovenije
Slovenci i Litvanci su odigrali košarkašku magiju. Ko je gledao mogao je vidjeti moć ovih repki. Ne bi me čudilo da uzmu medalje. Još Jason Kidd došao da gleda Dončića. I treba navijat za Francuze večeras. Važno za BiH je da Njemačka dođe premorena i sa 0-1. Ako ih dobijemo, Švabe ispadaju.