Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo decko, ja sam kontao da je Luka radio mnogo veca cuda u Realu, sad mi je malo jasnije, sacekaj jos jednu sezonu u Realu i onda via preko oceana, pa da vidimo kako Musa dere Americke jarce
Musa je fizicki slab za NBA, i nije za toga. Bolje da bude car u Evropi nego da propada ponovo par godina u NBA.
Pravo pitanje je ko je liza?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Džanane.
Što reče jedan komentator: Luka razvaljuje u NBA a Musa razvaljuje statistiku u Real Madridu. Ovdje treba dodat: A komentatori na kliksu razvaljuju komentare, anonimno.
eke! ćuj to!?
Bravo Musa....., momak za primjer....
Dončić na aparatima u gradu Dalasu.
Doktor
Musa macko nasa ❤️🇧🇦
on i luka ne mogu u istu recenicu al ni pod razno
Isto kao i za reprezentaciju
Volimo mi svog Musu al budimo realni Doncic je puno bolji i cuda radi u NBA U,ja jos nisam vidio neke finte i asistrncije od Muse osim onaj sitni dvokorak!!
Bravo majstoreee
Mi smo dobri statističari
Luka razvaljuje u NBA a Musa razvaljuje statistiku u Real Madridu
bravo musa kesedzija
A novinara. Pa ima jos 4 kola ligaskog dijela, tj. do playoffa.