Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, slično razmišljamo skoro svi. Đani, ostani u RM još 3,4 godine. Uzmi 10 miliona, ne treba ti više i tako si bogat mlad čovjek. Osnuj porodicu, djeca u međunarodnu školu, uživaj sa porodicom, ta vrste sreće se ne može kupiti novcem. Španija je lijepa zemlja a ako uspiješ odradi još koju godinu više, postaćeš legenda RM. Blizu si BIH koju tako voliš i zbog sebe i zbog djece.
svakako se u evropi igra ljepši basket nego u NBA, NBA je bila prije 30 godina IN.
Samo ako je lud da se vrati!
Ne treba više ići u NBA, taj stil košarke jednostavno nije za njega. I ako ode, dobiće 10 minuta po utakmici, mahati peškirima i to je to.
najpametnije sto je mogao uraditi!!
Koliko para uredniče,daj nam sve informacije,nemoj da tražimo po drugim portalima
dobar Musa, ali mislim da mu je bolje da ostane u Evropi nego da ide u NBA.. jednostavno su to dvije potpuno različite košarke
I ja se slazem jer nema masu za NBA