Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40 poena u EL 🤯
Straaaasna tekma. Prava poslastica za ljubitelje kosarke. Slag na nju je 40pts Muse. Hezonja,Campazzo,Tavares odlicni...ali nas gazija krajiski ..sila nebeska ..nezaustavljiv..najbolji
Efes je zaslužio više od 0 kolko je dobio...
Bravo hordašu nas ♥️
Dončič Euroliga sa Realom u 3 sezone Musa Euroliga sa Realom u 1 sezoni Dončić prvak evrope sa Slovenijom uz mnoštvo dobrih saigrača Musa prvak evrope sa BiH kadetski skoro pa sam Musa više koševa i asistencija u Realu od dončića u prosjeku medjusobni duel Slovenia - BiH pobjeda zmajeva uz 30 poena Muse Bar kad je evropa u pitanju boga mi to je tu negdje.
Lijepo je biti za svoje, ali ne treba biti smiješan da ti se smiju. Gdje je Dončić, a gdje Musa?
Igrac svjetske klase ali previse cesto se ponasa kao krkan poslje poena, daj jednom vrati se bez divljanja i krkanluka, nadam se da ces ponovo dobiti sansu u NBA ligi zasluzio.
Jos kontam hocu li gledat tekmu, aj reko necu..Puuu jbti !! ☹️😫
Bravo majstore!
u NBA na ljeto!
Nema potrebe, u realu moze biti Bog
najbolja tekma što sam u životu pogledo
bravo majstore 👍👏👏
Bravooooooo
Musa > Dončić
Bravo Musa, naš pitar
Gledaj bošnje i hvalospjeva na musinu fantastičnu utakmicu večeras , a jednu loše odigraj isti ovi ljudi će ti psovati i pljuvati te , kao sto su prije par mjeseci u nebesa dizali rukometase a vcrs ih pljuju i ponizavaju sto su izgubili rezultatski sasvim nebitnu utakmicu... gadi mi se sve ovo