Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moe da vjeruje da mu u Minesoti nisu dali veu minutau a u razvojnoj ligi imao prosjek od 37 poena
Razvojna liga nije parametar ni za sta. To jednostanvo nije ozbiljna kosarka. Luka ima problem sa odbranom i to ogroman. Sa takvom odbranom ga ne vidim u Evroligi. Ofanzivni talenat nije sporan - momak je brutalan.
Volio bih da ode u neki slabiji NBA tim i da pokaze talenat, Euroliga je top ali mislim da ima talenat za vise. Kako god imamo igracinu za sljedecih 15 godina u repci. :)
127k dolara a NBA liga, to je stvarno tanak novac uzimajui u obzir trokove ivota u SAD-u. Napravit e Luka solidnu sportsku karijeru siguran sam, ali bolje im prije u Europu.
Kako bi igrao u Evropi na ozbiljnom prvo mora srediti odbranu, posebno odbranu na pick & roll-u.. U napadu moze biti sigurno najkorisniji centar, ali to ne vrijedi nista.