Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema kalkulacija. Sa svima punom snagom obraz cuvati. A pobjeda ce sigurno doci
realno izgubit cemo sve do kraja, nemamo sanse protiv Litvanaca Slovenaca Francuza. samo sam realan.
Trebamo uvijek ići na pobjedu i dat max od sebe i onda će pobjeda sama doći
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj, kalkulisati?!? :D Na europskom su, trebaju da igraju svoju igru, da uživaju, da se još više povežu i upoznaju, da sarađuju, da se bore za svaki poen! Trebaju da igraju košarku, da predstave sebe i svoju zemlju u najboljem svjetlu a rezultati će doći sami po sebi! Čuj, da kalkulišu, nakon druge utakmice već bi trebali da kalkulišu!?! Svašta :D
Može li mi neko reći gdje mogu gledati utakmicu ? Ne vidim nigdje na pregledu programa na sportklubu
bit ce tjesno prvi minut. bice 30 razlike za sloveniju, malo ce spustit gas u drugoj cetvrtini, zao im bosnja.
Turismo ti racku, i tebi i janšama 🤣🤣🤣 30 razlike....e jesi muflon
Čuj kaklulacije probaj dobiti sve do kraja i bez ikakvih kalkulacija si sigurno u drugom krugu....ti nas i vječite neke kalkulacije...
Mi se previše uzdižemo u svemu , a ustvari smo prosjek obični , dovoljan podatak govori da od 10 nastupa na evropskom prvenstvu , na jedno 6 njih nismo upisali nijedne pobjede . I danas sutra preostaje nam jedino slaviti i hvaliti se kako smo pobijedili Francusku , a pobjeda koja nam na kraju ništa neće značiti jer nisu pobijedili tamo gdje su trebali protiv Crne Gore i tako ista priča u svakom sportu , ponekad se dobije neka bitka ali ne i rat , ali mi slavimo pravi smo luzeri.
Sve zavisi od Robertsona,Lazića,Halilovića,Gegića.Uz standardno dobre Musu i Nurkića.Jednostavno mora se neko uključiti u poenterskom smislu.Švabe su nas razbile u 3/4 kad su napunili reket a pustili mimo Muse da se šutiraju trice.Atić se mora trgnuti mada njegova sezona u Buducnosti nije bila na nekom levelu ispao je iz forme…. Mislim da imamo veće šanse protiv Francuske jer više leže Halilovicu i Robertsonu.Sretno BiH❤️🇧🇦
Sta ce kalkulisat, nek se pomole da ih sto manje natrpaju protivnici, a ja cu se pomolit da ih sto vise natrpaju 🥰🥰🥰🥰
Smanjite doživljaj. Svi su bili od nas za 10 razlike. Litanije jede. Gledao utakmicu, slučajno izgubili od Slivenije u zadnjim trenucima.
Ma nek nas pusti deleza!
Mi smo majstori kalkulacije!Momci samo hrabro jedna pobjeda je nasa!
Bravo novinarski stručnjaku. Još prije prvenstva i bez tvojih glupih kalkulacija znamo da sa dvije pobjede prolazimo dalje. A može li se kako iskalkulisati kako da budemo 4. a dođemo do finala da se ne sastanemo sa nekim jakim ekipama.
Oj Allahu dragi kalkulacija nekakvih hahah umalo ne zaspa citajuci ako ovo ako ono. Ovi vec upisali pobjedu protiv Litvanije, cuj imamo bolji međusobni hahah. Ispade pusticemo Sloveniju i Francusku pa da idemo na sve ili nista protiv Litve. Rokni se ko god da si pisao ovaj text!
hahahahahaah jooj koja komedija pa sta ima da kalkulisu? ne kontam. koji jadnici ebote.
Odmoriti Nurkića i Musu, Slovenci svakako dobijaju BiH sa B ekipom zašto umarati Musu i Nurkića, šansu treba tražiti protiv Litvanije a i tu su male šanse ali nema se šta izgubiti, u zadnjoj iči na sve ili ništa.
Slovenci da su pametni, trebali bi nam pustiti pobjedu
1. i 4. U našoj grupi izbjegnu Grke i Srbe do polufinala, Slovenci idu na prvo mjesto oni neće popustiti, mi bi trebali odmarati Nurkića i Musu za Francuze i Litvance.
Samo igrati punom snagom. Izgubićemo sve preostale utakmice jer imamo 3 igrača Juku Musu i playa. Musa koliko god bio dobar neće više ponoviti ovako efikasnu utakmicu sa šutom 17-11 a od ostalih invalida svakako se može očekivati po 5-6 koševa maksimalno.