Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Etnička pripadnost je jača od pripadnosti državi kao administrativnoj jedinici. Vjerujem da možeš biti Hrvat,igrati za RH a u isto vrijeme BiH osjećati isto kao svojom domovinom. Povijest BiH je kompleksna, i najveći problem je što ne želimo da se razumjemo i poštujemo
Ništa čudno, krem pokupe Srbija i Hrvatska. Za Bosnu igraju Bošnjaci kao prvo i Srbi i Hrvati koji nisu sigurni da će igrati kod susjeda. Dakle - Bosni kusur. Primjer: fudbal, rukomet, košarka, odbojka ... ova vlast je gluha, tupa, ćorava i debilizovana za vrhunski sport. Vlast interesuje kao prvo lični konto i lafo pustećija.
Talentovani košarkaš iz Livna Karlo Matković (21) pruža veoma dobre za Hrvatsku na Eurobasketu... ova recenica nema smisla!!!!!!!!
FORZA SUOMI. Let s go Finland 🇫🇮🇫🇮💪💪
Idi u Hrvatsku i zivi ako se osjecas ko Hrvat dosta nam je tih drzavljana koji se ne osjecaju pripadnicima drzave u kojoj zive. Dok god ste u granicama BiH vi ste Bosanci i Hercegovci tacka.
Važi li to isto i za tvoje u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj....? Onako, samo pitam.
Izvini Karlo ali svi tvoji su bosanci i hercegovci katoločke vjeroispovjesti. Jer pravi hrvati su rodjeni u hrvatskoj isto kao što su pravi italijani rođeni u italiji i pravi francuzi u francuskoj. Ljepota bosne i hercegovine i jeste u tome što ima i katolike i pravoslavce i muslimane i jevreje i rome i da ne nabrajam dalje. I btw sretno u nastavku karijere.
Pitanje za polupismene..Koje su nacionalnosti Albanci koji su rodjeni i koji žive u Srbiji (da nisu po tebi Srbi?!) ? Koje su nacionalnosti Mađari koji su rodjeni i koji žive u Vojvodini (po tvojoj teoriji oni su Vojvođani?!) Koje su nacionalnosti Nijemci koji žive u pokrajini Alzas u Francuskoj (po vama Francuzi?!) Koje su nacionalnosti Rusi koji žive u Ukrajini (Ukrajinci?!)...
svi ste vi bosanci i hercegovci pa ti pričaj kurcu mom
Hrvatskoj se može čestitati na radu koji imaju pogotovo Hrvatski nogometni savez. Skautskom službom su pokriveni svi Hrvati, bez obzira gdje žive (Njemačka, BIH, Kanada, Švicarska, Amerika...). To je baza od oko 6.5 milijuna ljudi, nije ni to puno, ali ne može promaći ni jedan talent. Svake godine su kampovi i sva talentirana hrvatska djeca su zavedena u baze podataka. Na taj način su iskopali mnoge (Rakitić, Šimunić, Kovači, Kovačić itd...)
Nije niko ni očekivao da ćeš igrati za Bosnu i Hercegovinu.
meni još nije jasno kako može neko biti hrvat rođen u BIH nek mi neko objasni , može li neko rođen u americi a reći da je nijemac
Moja djeca su rođena u Hrvatskoj pa se izjasnjavamo kao Bosnjaci jer su nam svi u obitelji Bosnjaci
Teško, jer nisi baš bistar...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi u Hrvatskoj nemaju ništa svoje jbt...lopovi na kvadrat
Svi tvoni su katolici, bosanski. I Dragan Covic vam je, po tvome, “hrvat”, pa sto ga ne uzmete? Ili mozda drugacije: Hoce da bude “hrvat” - OK. Ode u Hrvatskuni ostavi BiH na miru. Kao i ti, ne?
Tipicni ujkan. Svi moji su hrvati..... Pa neka su, al si roden u BiH kao i oni.....i kazu, ugroženi.....🤣🤣🤣
Koga j..., samo da se odjavi iz BiH da ne moze da glasa na izborima...
Mozel se zastavom Republike Srpske mahat na utakmici Bosne i Hercegovine?
Ne piše da je zabranjeno mada niko ne mase ni zastavom Federacije BiH
Najjednostavnije rečeno nije igrao jer je ujko