Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne žalim! Jedan košarkaš ima platu kao 20 ljekara specijalista.
Sto mi idu na zivac ovi koji se zale kako sportisi imaju veliku platu ? Pa jel znas zasto imaju velike plate uopste ????? Zato sto su nezamjenjivi i ima malo takvih koji mogu da budu kao oni ?? KO MOZE NA SVIJETU RONALDA DA ZAMIJENI...ne moze niko,zato covjek ima veliku platu....obrazuj se
@AdinSuarez Tebi je normalno da privatni klub Dodika troši naše pare, dok nema osnovnih stvari? Njegova zabava je važnija od egzistencijalnih stvari?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ajd makar su bolji od Bosne za 300 puta
kmeeeeeee