Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitna vijest za Bosnu i Hercegovinu
Al pazi koaj promocija elektricnog njesra da su listu od 20 igraca postavili nama ovdje da citamo. Zaista bitna info koje auto neki igrac milioner vozi
Ima li taj Arijon osim što je s Kosova, i neki naših korijena?
Igračke za dječicu.
Niko RS6 :(
nema pravde na ovom svijetu definitivno!
Nebi audi kad nebi ni igrao..
Hljeba i igara
Kad su ovakve stvari u pitanju, nema mjesta skromnosti, uzimaj samo najbolje.
Ford 2.0 tdci peri deri
Poredaj listu po rastucoj cijeni, i dobices istovremeno listu po opadajucem karakteru.
A kakve veze ima karakter s ovim, majke ti. Dobijaš auto na korištenje, niti šta štediš ako uzmeš jeftiniji, niti ćeš koga oštetiti ako uzmeš najskuplji. To je ta naša priča o skromnosti i lažno moralisanje.
@WillyWonka: Ti to vidis tako, a ja ovako. Nek ostane na tome.
a ja vozim pasata truhlu, vise ne vozim nego sto vozim....
Skuplji je Nekin i Vojinov Tuareg
para na paru , uš na fukaru
Hahahaha znaci svi proizvodjaci nude auta nogometasima jer im sva auta propadaju na lageru. Necu citat clanak al mi recite jesu li to eletro auta koja doslovno zjape na lagerima sirom svjeta? Prodaja auta pala za 300% i niko ne trosi pare na skopocjeno smece da stoji satima u guzvi.
uzivaj dok jos ima koliko toliko pouzdanih auta, sad ce jos gore biti ili ce uvesti neke pretplate mjesecne
Ma nek uvode sta oce. Ja cu rado pjesacit ako ce oni bankrotirati ;)
Koja tuga, pored miliona u dzepovima vi vozite elektricno s m e c e od auta. Umjesto da vozite v8 ili v10 bez ikakvih problema. Zivot je kratak i treba uzivati max. ako ste u mogucnosti.
Bolan pogledaj na netu. Lageri i lageri E auta koje niko ne zeli kupit. Propadaju pa je bolje dat nekom nogometasu ko reklama mozda neka naivna b... kupi.