Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ono kazu, vakcine djeluju🤣🤣
Je.... vas vakcine
Ljubomoran sam na one 'teoreticare zavjera', oni svoju kapu od ALUMINIJUMSKE folije mogu skinuti s glave, a kukala mi majka, kako da izvadim mRNA i GRAFEN nanocestice iz organizma mi! A TUZNO je to! Ko mi je kriv kad su mi FAKCHEKER bili NAUKA i kad mi je GENETICAR NADRI Dr ILL GATES!
Da je meni tvoj mozak da malo odmorim
ja jarana drugova i qrtza / coek se svom tezinom slobodno srusio na pod.... da je ko pokuso da ga pridrzi.....
Pa vi vjerujte struci, političarima i mass medijima. Ima li još kandidata za 4. dozu? Struka je davno rekla da se mora svakih 3-6 mjeseci bocati, inače se umire od virusa.
svi poletili da prime 2-3 doze i stali. iako struka govori svakih 6 mjeseci po jednu. da slusaju struku bez pogovora do sada bi bili na 7.dozi ali kurko. svi polovično rade. ili slušaš struku ili ne slusas
Gledaj havera pogubili se niko da ga uhvati..
Ljudi NE VJERUJU kada im se kaze da nakon IGLE samo lagane vecernje setnje, nista naprezanje, radost i nista teze od kasike! SITNO!