Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Real Madrida, najboljeg kluba u Europi a i bolji od vecine NBA Lige, da predje u Partizan, pa nije lud.
Eh Real bolji od većine NBA lige, nidje veze jarane. Nema ni jednog kluba iz Eurolige da bi mogao u NBA. Partizan je sa Realom igrao playoff gdje su nijanse i sreća odlučile ko će dobit seriju. Nego mi nismo u toku sa ničim.
Ne bi ni ti pretpostavljam prešao sa plate 1000 na 2000 da ti neko ponudi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima nešto važnije od para
KK Partizan, je i demantovao navode pisanja kliksa. demant stoji i na fb stranici KK Partizan.
Cuj da ide u klub koji ga je nazivo turcinom, nema smisla.
Bas ce iz Reala kao najbolji igrac otici u Beograd. Daj saberite se. Pogotovo poslije svega ss budalama u bg-u
Planiraju da tebi i nama pokažu da ti je novac važniji od Bosne. O ovome ne treba ni pričati. Odbij k'o s'nokta
Džanane tamo nemoj ići. Sa ovom ponudom žele da te ponize. Biće novca imaš ti još da igraš ali ne za te nacionaliste
Što se tiče Evrope igra u najjačem klubu, za NBA mi nije, slab je fizički, e sad ne znam nedavno su ga vrijeđali bio bi lud da ode.
Prvo Misko nece to dozvoliti..drugo nece sa konja na magarca..ok jeste dobra para i 3 godine ugovor..ali Real je Real..koliko god je privlacna Arena i publika,a Musa to voli, ipak tamo kad te ne ide ti hebu kevu svaku tekmu. Po meni je 1,5 milion od Reala bolji od 2 miliona Partizana. Ipak je Madrid drugi univerzum. Ali on zna najbolje. No godi insanu kad ga Zeljko trazi
Onoga trenutka kada Musa raskine ugovor sa Miškom Ražnatovićem, znajte da je potpisao za Partizan.
Realno musi treba para da zivi poslije kosarke a partizan je spreman to da uradi
Ne idi tamo dijete, nipošto!! Ne vole oni takve. Roknuće te C!g@ni i Radovci. Niko se tamo posle rata nije dobro proveo. Štrčiš.
Ja ne bih otišao nema tih para, iz razloga što je Beograd pun budala i tamo ne bi kao čovjek smio na ulicu izać niti odigrat slabu utakmicu jer bi mu sa tribina sve po spisku ...
Musa samo se sjeti Harisa Brkića da ne spominjem istale razloge
Jedan od najvoljenijih igrača Partizana, naš Haris Brkić!
Haris Brkić je i dan danas jedan od najvoljenijih igrača Partizana. Grobari su mu napravili mural u sred Beograda, njegovo ime se redovno skandira na utakmicama. O cemu pricas ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mora probati još jednom u NBA,da dokaže svima da je ipak NBA igrač
Ja mislim da on nije NBA igrac, ali to nikako ne znaci da je manje kvalitetan. Jednostavno, lezi mu Euroliga, ide ga i zasto da mijenja? I ljepse ga je ovdje gledati nego tamo. Musa gigant!
neka nemoj da ne završiš ne daj Bože kao Haris Brkić
Ma sta oni sanjaju nek idu u Moldaviju ,Rumuniju i tsko to pa nek dovedu sebi tih sto skacu po parketu Musa je svjetski igrac koji profesionalno igra ssta ce ovi Partizan smjestaju u neku profi ligu a sta su svrbi umisljeni . Bolje mu je u Spanskoj trecoj Liga nego u prljavom BG.