Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova i ona 1997 sa Markovicem protiv Hrvatske..
A zasto u srijedu vjerovatno odlucujuci mec protiv Litvanije. Po meni bolje sanse imamo protiv Francuske koja je manje pokazala u zadnjim mecevima od Litvanaca bez obzira na ova njihova 3 poraza.
Ово је побједа Владе Кантона Сарајево.
Svaka čast momcima
Treba ljudima doček ispred vječne vrate, kako god da završe.
ko je sad u reprezentaciji iz generacije juniora koji su bili prvaci evrope? (2015? ako se ne varam)
Musa i Campara
Ko je Litva?
mjesto kod banovica
Bravo majstori👏👍
Krivo mi je zašto nema Sulejmanovića u rotaciji. Bolji je šuter od Vrapca i Lazića, a u odbrani ne zaostaje za njima dvojicom. Atić je odigrao prvi puta ono što se od njega očekuje, i istrpio je njegove loše partije protiv CG i FRA. Mislim da Sule zaslužuje minute na ovom turniru.
Cini mi se da je potpuno ista ekipa sa jos iskusnijim i boljim Doncicem, a da je igrao samo Rejnolds umjesto Tobija. Pri tome Tobi puno korisniji i bolji. Time je uspjeh nasih jos veci. Da smo u bilo kojoj drugoj grupi isli bi dalje. Ali nema se sta izgubiti nego dati sve od sebe da se jedna od naredne dvije pobjedit.
Zmajevi 🐲 su pojeli zmajčeke 🐉 🤣
Nisu svjesni sta su uradili. Svaka cast
Samo znam da ako prođemo ovu grupu, idemo daleko na prvenstvu, možda čak i polufinale.
Respekt ekipa. Svaka cast. Samo da se ne ufuramo previse jer smo dobili evropske prvake, pa da podcijenimo Francuze jer smo ih i neki dan dobili... Samo hladne glave! Sretno momci!
Zašto smo vječito negativni. Što se ističe da će protiv Litvanije biti odlučujući meč kada smo pokazali da možemo Francuze dobiti. Riješimo Francuze i idemo dalje.