Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je okus Jokica?
i onda se onaj kloc od centra Perkins nadje da kaze da Jokic namjesta statistiku i da je MVP zato sto nije crnac, pa deder ti ljudino namjesti ovoliko asistencija i skokova svaku noc, necemo poene ni spominjati. prosto je nevjerovatno da on sa ovakvim nedoststkom fizicke snage i agilnosti prolazi ovako dobro. jest da rijetko ko igra iole ozbiljnu odbranu, al covjek koristi mozak maksimalno. svaka mu ćas'
NBA je cirkus bez ikakvih odbrana, volio bih ga vidjeti u Euroligi
Jedan od najboljih, nikad mi nece biti jesno da ovako igra bez ikakve fizicke gradje, cudo...
Da li si ti ozbiljan pa misliš da igra bez ikakve fizičke građe? Nema odraz, to je istina. Ali je jak toliko da ga čak ni najjači NBA igrači ne mogu izgurati, a on njih ugura ispod koša bez problema. Koordinacija oko-ruka je vjerovatno jedna od najboljih u modernoj NBA. To nije priča, to se mjeri kada dolazi u NBA i potvrđeno.
Uz Jokića može svako igrati dobro. Niko ne dijeli lopte kao on. Denver ce sigurno biti u finalu PlayOff-a
Dzaba mu sve kad je srbin
Prvo, nije ih razbio, imali su +19 5 minuta prije kraja, ali su ih ovi skoro stigli i bilo je gusto do samog kraja. Drugo, za Sixerse nisu igrali ni Embiid ni Harden, druga bi to bila priĉa. Treće, svaka čast Jokiću.
Prijatelju ko je kriv što Embid nije hteo da igra, očigledno je da nije baš tako povređen da ne može da igra, u Denveru je igrao samo dva puta do sada protiv Jokića, 2016. i 2019. oba puta je pobedio Denver i Jokić je bio bolji po statistici od njega...ugred ovo je 4 poraz Siksersa u 5 mečeva, a u 3 poraza je učetvovao Embid...