Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno je nakon svega sto Srbija ide sa 112 sportista na OI, Slovenci sa 90, Hrvati sa 73...a BiH sa 4 ili 5. Sve ovo su nekada bili i nasi sportisti. Ali, birali smo devedesetih. I izabrali OVO sto godinama vec zivimo. Razumijem gorcinu, i ja je imam. Ostaje mi samo da privatno pratim..i navijam.
sami ste birali,,,ja kao Srbin sam bio za krnju Jugoslaviju,,,bez HRV i SLO , ali eto,,,neko nije hteo ni to
Nikola Jokić Šiško Menčetić!
Klix je u pravu .Ono što dolazi iz Republike Srpske je srpsko, a iz Srbije Srbijansko. Potpuno gramatički pravilno. Jer kad kažeš srpsko kako bi razlikovao da li je iz Republike Srpske ili Republike Srbije? Znači Srpska-srpsko. Srbija-Srbijansko.
i ovo vijest.svašta.
Kolko su vam platili za ovaj clanak. Cime vi nas trujete
klix.rs
Šta je jutros jeo i kakva mu je bila stolica?
Klikže, koja je ta glasovna promena koja duži reč srpske (srbijanske) a skraćuje australijanske(australske)?
Kakva vijest covjece, pa nije li ovo vrhunac novinarstva
Podrzava pc. Fuj
Jako važna vijest. Bravo Klix.
Da li Srbijanski web portali ovoliko pisu o nasim Asovima, evo uzmimo Dzeku?
Ko ti je taj Džeko? To ovaj što u komentarima za maltene svaki članak raspreda "ilirske teorije"?
Uz dužno poštovanje za Džeku veliki igrač, ali porediti ga sa Jokićem koji je već nekoliko godina i trenutno najbolji košarkaš sveta, takođe proglašen među 30 (28) najboljih sportista sveta u 21. veku, na putu da prestigne Birda i postane najbolji beli košarkaš svih vremena...
Kakvu vijest vi plasirate ovdje..Nevjerica