Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe, opet pravite nevjerovatne greske, nije mu ucitelj rekao, vec mu je uciteljica rekla, malo bolje procitajte nesto o cemu pisete, a ne samo objaviti clanak preveden na google translate.
I konvertirao na Islam 2021.
"Uciteljica", ne "ucitelj". Lijepo pise "she" u tweetu.
kako pretenciozan clanak koji je kontradiktoran.... sami napisete da je bio problematican i ucitelj mu reko ako tako nastavi dalje od zatvora nece stici i vi napisete kako ga je ucitelj ponizavo.....
bravo hahahahahhaha
Drago mi je to se nisu vodili statistikama jer je u finalu Tatum biljeio 22 poena, 8 skokova i 7 asistencija u prosjeku, ali je kao i Luka "silovao" loptu i bio potpuno inferioran Brownu koji je na obje strane terena dominirao.
statistika.... puno pokazuje a malo otkriva
Sto znaci da se promjenio i otisao na 'pravi' put ili barem na bolji put nego onaj kojim je isao. "Takav sramotan i poniavajui stav uitelja..." uopste nije sramotan, nije mu bezveze to rekao, a s obzirom koliko je to zapamtio znaci da mu je to davalo motiva svaki put kad bi mu falilo istog, kao sto je poslije i rekao.
Profesor na aparatima
nije za tebe sustina nego lopata