Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fokusiraj se na igru, a ne na gluposti. Jokic nema socijalne mreze. Bogdanovici nikad ovo ne rade, Zubac takodje..
Zato svi oni gube more para jer nemaju drustvene mreze.
da ti je malo više pameti...može Nurkić iz sela ali selo iz njega ne može...
Naslov vam ne odgovara istini ... nije se Juka uopste ismijavao nikome .. Samo stavio njihove izjave prije utakmice koje su bile potpuno pogresne ... Dok je Juka u time vode ...dok ga izvede pocinju da gube ..Kad je Juka izasao da se odmori bilo je 30 razlike za SUN se .. Dok je juka bio na dzenazi u BIH Sun si su izgubili sve 3 utakmice , kad se vratio 3 pobjede zaredom ... Ko ovo ne vidi nema pojma o kosarci ... Jukin prosjek ove sezone je Double Double
Potpisujem sve.
Njemu je bolje da se pobrine za svoju igru a da se mani ovih gluposti
Jusufe, jesi to prestao da se brines za nabavku helikoptera u Sarajevu? Jako neodgovorno s tvoje strane. Razočarao si me.
Nek mu neko kaze da mu nevalja stajling.
Stari provokator
Trash talk nije ismijavanje, Klixe
Sunsi su realno sastavljeni da napadnu titulu ove godine, a rezultati su im u najmanju ruku očajni. Jedva se drže u igri za play-in. Plaćaju tri čovjeka 130 miliona ove godine, a nijedan se nije isprofilisao kao vođa ekipe, plus su non-stop povrijeđeni. Jedna pobjeda protiv indisponiranih Lakersa (još jedna ekipa koja igra očajno), neće puno promjeniti.
Prezime naše jako sandžačko.
Jednom rijecu ljakse.
Plati jare Nurkicu
Ko bi drugi ispravljao nepravdu nego Bosnjo.
Zao merhametli Bosnji Gadafija, zao mu Huta i onda u rijeku iz fabrike ispusti otrovni otpad
Rekli bi naši seljački potez, al Jusuf je rođen za NBA, oni žive od ovog trashtalk-a van terena. Zanimljiv je medijima, zato se i godinama drži tamo.