Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juka babuka !
Bravo, Nurkiću! Uzimaj srpsko državljanstvo i zasijaj i na Svetskom prvenstvu!
@BulevarFinihUkusa što bi bilo lijepo da tebi neko nađe neki hobi (jer posao očito nemaš), pa da nas prestaneš smarati svojim glupostima...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo Juka!
@EraDrinskog Pojma nemas a seres. Procitaj sta je 5x5 ucinak! I kakav je to tvoj uspjeh u zivotu? 5 komentara dnevno na klix-u? pA da je makar jedan pametan...
@EraDrinskog Idiote neuki nađi neku Jokićevu utakmicu s ovakvim brojevima. 24 koša, 23 skoka, 7 asistencija, 5 banana i 5 ukradenih.
Kad skontam kakva bi sila bila reprezentacija ex yu, ameri i mi finale svakog svjetskog.
To Jusufe, care naš Bosanski!
Iskoristio Božji dar na najbolji način
E boziji da ne kazem sta. Majcin dar (zivot) i puno rada!!!
Čestitam majstore
Gigant :)
Bravo Juka! Dobro mu se razvija karijera, dizati će se on još više...
Basket balija. 😎
Svaka čast Nurkiću ! Želim ti da tako nastaviš i da još rekorda ostvariš.
jel obavjestio svog brata Nedeljka Baju ?
Okren'o igricu
Mašina
Juka kralju!!!
Prvo pisete da se niko drugi ne moze pohvaliti tim ucinkom, a onda pisete da je 13 igraca ostvarilo takav rezultat u istoriji. Sta vi pisete? Gledajte sta pisete. I jos ste napisali da je Julius Erving prvi po takvoj vrsti rezultata. I ne pise se Julius Earving vec Julius Erving.
Proćitaj do kraja: "...Nurkić je prvi koji je 5x5 ostvario sa 20 i više poena i skokova." Eto, lijepo piše, samo treba pročitati do kraja. Stvarno je prvi u istoriji koji je to uspio. Koliko god ti bilo teško to priznati, to je ipak činjenica. Znači, ni Divac, ni Rađa, ni Sabonis, ni Gasol, nego jedan Jusuf Nurkić.