Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo odigrati muski..samo srce na terenu, imamo jos tri utakmice..pored Muse i Nurkica treba nam jos dva raspolozena igraca i bosanski inat..idemo jako..i bolja treca cetvrtina i mozemo se nadati uspjehu🇧🇦
Bolje bi bilo da odigraju 'ženski', jer ženska reprezentacija BIH razvaljuje.
Hvala Telecomu sto nam iskljuci Sport klub na dan prvenstva
adi_SA jesu li čuda moguća.
Realno ovdje sanse nemamo. A i protiv Litce i Francuske tesko. Volio bih da me demantuju. Da je Bosnic ostao to bi bila malo drugacija prica. Svaka cast Beciragicu ali on nema autoritet.
Da nam bi još 2 JUSUFA ja mislim da bi ovi završili na saljevanju straha kod bake Hasne...
Amerikanac srlja puno, suta bezveze iz nemogucih pozicija.
kakvo cudo igramo dobru kosarku juce smo pali u trcoj sve smo ostale cetvrtine pobijedili
Kod nas trebaju i drugi igrači više poentirati.Musa,Nurkić više od pola poena.Ipak svaka čast momci..❤️🇧🇦🇧🇦❤️
Neće Slovenija zapet danas mnogo,to nam je šansa. Momci vjeruju da mogu proći dalje i trebamo vjerovat svi! 💙💛
Nas krajnji domet je pobjeda nad Madjarskom.Treba biti realan.Ne mogu dva i po igraca iznijeti prvenstvo.
Naprijed zmajevi iz Slovenije!
Bosnia and Herzegovina
Realno bi bilo da protiv litvanije trazimo nesto , jer Ako ovi izgube od njemacke biti ce pod strasnim pritiskom a mi opustenije I onda se tucemo sa francuzima I to je to
Želja je jedno a stvarnost nesto drugo.Ko ne vjeruje neka stavi makar 100 kermi i sve ce postati jasnije,mislim iako je sve jasno.
Dobijamo ovo.
ma dosta od vas momci, nek bude samo častan poraz
Čuveni bosanski inat ne funkcioniše vec 30 godina.Gubimo tekme kao na traci,na razne načine.Novinari izmisljaju bajke o nasim sportistima a navijaci im vjeruju.Kosovo i BiH jedine iz regiona nemaju olimpijsku medalju..Kosarkaska repka nam je najbolja,bar em se plasiraju na velika takmicenja.
Kosovo ima medalju sa olimpijade...glupane
Kosovo ima olimpijsku medalju