Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubili nas ko mraz papriku. Hajmo se sada okrenuti dobrim starim kalkulacijama i kako dobiti crnogorce 20 razlike i ne izgubiti od madjara.
Ovo je bilo bolno gledati.
Loše, osjeti se da fale Nurkić, Musa, Roberson
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve mogu shvatiti ali da se Vrabcu dopusti da igra 26 minuta i u tih 26 minuta pokloni vise lopti nego neki normalan kosarkas u cijeloj sezoni, to nikako ne mogu da shvatim... Francuska je bila favorit ali od nekih igrača je sramotno kako igraju za drzavni dres... Kamenjas svaka cast 🇧🇦⚜️Nazalost mi smo svoju priliku za SP prokockali u Crnoj Gori.
uvjerljivo najbolji ball handler u ekipi. Na stranu što ni on nije dovoljno dobar u tome
Kad se nejma sokola kai Crnogorci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma dobro, bez 7 standardnih prvotimaca (ne znam zašto Čampara nije igrao), ni ne može bolje. Ono što je čudno, Vrabac, kojeg inače izuzetno cijenim, glumi beka i izgubi 8 lopti. E to nije nikako dobro. Svaka čast Kamenjašu, čovjek ima i znanje i srce. Nisam optimista za prolaz, presudiće nam poraz od Litvanije u Sarajevu. Ali nisam ni nezadovoljan, puno toga dobrog se izdešavalo, hvala i selektoru i igračima.
Pa zar niste napisali da moramo pobijediti Francusku ako hocemo na SP? Ko ce vama vise ista vjerovati...
Debakl je bio onog trena kada je Vrabac uzeo loptu i glumio košarkaša prva 4 napada 3 izgubljene lopte...drugi nista ni očekivati nismo mogli um prvom treba da bide 12:2 za nas a rezultat 0:2 za francusku 6 lopti izgubili ije nas francuska pobijedila nego mi sami sebe...
Ma dobit cemo mi CG 80 razlike, a mađare jedno 150. Ne *palamudite više
U redu je ovo. Padobranci ne dramite. Šteta samo što ovi mladi nisu dobili veću minutažu. Prije svega mislim na Amsala, i što tu nije Gatarić.
Ubiše nas sudije.
Turci u svim utakmicama izgubili, eno i protiv Srbije 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jesu vas razvalili 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ubili hljeb u vama
Ubišše nas ko Ruse u Hersonu.
Propali smo ko kauč.
Niđe mi nećemo
Pa reko je onaj selektor madjarske da ce bih dobiti po glavi
Samo se džaba trošimo
Vrabac najbolji igrac Francuske veceras
Ljudi moji