Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve smo mi kurate srece, Boze sacuvaj, da je pun dzak pi*ki, i jedan ku*ac, mi bi drito za njega!
Hahahahahahahah a Ebi ga... Sve nam je tako... Prokleo nas Bakir
Hahhha....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
🇧🇦 Ma poderat cemo ih..😀❤️🇧🇦
Bulevaru dok nisam pročitao tvoje komentare nisam znao da i među nama srbima ima fašista još uvjek. Mani se toga ubiće te mržnja.
Treba biti dobar baksuz da te izvuku u ovakvoj grupi
Taman da se potučemo sa najboljim.
Afričke zvijeri vs bosanske zvijeri
samo da steknem ponovo pozornost, vidjet cete kako cu da vas resetam...
Vec vidim: "Luka... Garzaaa for trojkaaa!! " :D
Pa jel moglo gore...u pm
šta bi da smo upali u grupu C recimo,..je li tamo imalo lakše,..
mislim o kojoj sreći kuratoj pričate,pa mi smo 6. šešir,znači za nas je svatko div,..šta bi to vi htjeli,koju ekipu a da nije za koplje bolja,treba biti realan i probati napraviti iskorak ka 5. šeširu,ili čak i više a ne stalno kukati,plakati,cvilitiu,proklinjati sreću itd,..kanimo se našega mentaliteta,bar jednoga dijela nas ako ne svih,..neki su naučili samo cviliti i tražiti pomoć od nekoga,a koga sad,pitam ja vas ,..
Zero šanse
Najdraze mi je kad citam komentare ovi Bosanskih Genocidasa i UZP - ovaca. Ne vole drzavu u kojoj su rodjeni to je toliko mizerno i jadno da se covjeku gadi istovremeno i sere i povraca!!!! Fujjjjjjj!!! Ali mi bude drago sto znam da nikad ama bas nikad nece imati samostalnu RS ili treci entitet!!!! Crknite puknite necete to nikad imati!!!!
Auuuu Dončić
Uh ne može teža grupa, ali znam tko će biti zadnji. Ni Jusuf ih ne bi spasio.
Jebacina u najavi za fildjaniste
barem niko neće moći reći da smo nezasluženo prošli dalje :D
Ja prezadovoljan jer bh sigurno odmah ispada.