Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sportklub najbolja televizija na balkanu
jel vam sad konacno jasno da ne mogu igrati igraci iz nba ni u jednoj reprezentaciji ili cemo opet osut paljbu protiv nurkica i teletovica jer smo glupi?
Ma pusti glupog Bosnju, zatucanost na nivou. Ne razumiju da Nurk i Miki zive od NBA. Nasima je vazno da oni dodju da pobjedimo a je..e se nasima sto ce oni imati problema... pileci mozgovi, tuga.
@Jaale_67 upravo ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadni mi sa nasim javnim servisom stoka.... aliiii ideeemo opet po pobjedu :)
Brine me ovaj Mustafa, 218 cm. Ne znam kakav je igrač, ali mogao bi praviti probleme ako išta zna. Ove su kvalifikacije takve da svako svakoga može dobiti. Ne bi me začudilo da dobijemo Francuze i izgubimo od Belgije, koja je jedina kompletna u ovoj grupi. Sretno momci, boriti se pa šta bude. Gordić i Musa mogu još bolje nego prostiv Rusa.
Opet BHT prenosi tekmu. Svaka čast
https://www.youtube.com/watch?v=DmyPcZ29oo0
Samo jako protiv Francuske i pobjeda nece doci u pitanje
I putem tekstualnog prenosa na klixu...Skontali ste da to nije prenos uzivo...napredujete
Gdje se može u gradu gledati ovo?
Sto ne napisa satro novinarcicu u kom gradu i kojoj dvorani igraju doslo bi nas navijat idiote.
Kada nisam plaćao RTV pretplatu, imao sam mogućnost geldati utakmice reprezentacije na BHT. Sada kada plaćam, nemam tu mogućnost. Ne kontam u čemu je fol! Pretplatnik sam Moja TV. Hvala vam BH Telecom što ste me ponizili i što ne mogu gledati svoju reprezentaciju kako igra košarku.
drzavna televizija da prenosi igre reprezentacija
SK kraljevi,sretno kosarkasi
Nezgodne su nam ove afričke ekipe, nikad nismo mogli protiv njih
Moze se i Francuska dobiti sa trudom i zalaganjem
ZASTO DA NE? HAJMO BOSNO!