Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je trenutno najjaca u Evropi, i ako dodje Jokic na eurobasket prosetace se do zlata, realno gledano
I igraju najljepsu i najbolju kosarku u Europi sigurno
Nurkic je Teletovic za jokica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma realno ispred nas ima i nekih ekipa koje bi nasa druga ekipa dobila, cuj Jordan ispred nas halo ba hahhaa
I Belgija isto. Tamburamo Belgiju redovno kadnigramo protiv njih. Smiješna lista.
Odkud srbija druga,svasta
...ma 'dali im'!.....jel tako 23%?
Belgija, Jordan, Iran, Tunis, Egipt, Lebanon, Gruzija, Angola, Novi Zeland... Sve države koje bi naša repka dobila i ispred kojih bi trebala biti, ali džaba je kad se skoro sve takmiče u slabijim konkurencijama pa nabijaju bodove tako.
Sjecam se tek nedavno radovanja i šenluka iz ovih "dzordana" iz 23% na svaki trač da Jokića zabole za reprezentaciju i da nece da igra za Srbiju.
Rijetko trom i nezgrapan igrac
valjda ce i muska reprezentacija nekada biti uspjesna kao nasa zenska reprezentacija. vidim neke banana drzave prije nas na rang listi SRAMOTA. zamoliti Teletovica da se vrati u ekipu makar kad treba dodati koju tricu
Eto mi nismo banana državica.
Zenska repka jenbila relevantna samo zbog Jonquel. Kroz duzi vremenski period gledajuci, zenska repka se ne moze ni porediti sa muskom.
Jedino Srbija dobra u košarci od bivše SFRJ, čak je i Crna Gora ispred bih i krvatske hehe
I Slovenija* ali su pali
Bolji smo od nigerije
Napredovali zahvaljujući padu Nigerije. Kakve su ovo vijesti, kome i čemu služe??? Kljix rapidno tone.
Ispred nas Filipini, Jordan, Egipat... spali smo na niske grane!
A kao, pamtis i visoke grane?
Mi smo po svemu u rangu Moldavije,a po pametovanju nam niko nije ravan.Komentarisemo kao da smo u top 10 sportskih nacija a vrhunac nam uzeti medalju na nekom amaterskom takmicenju ili sjedecoj odbojci.