Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema puno, 6 sati lagano.
Ovo je gore nego da su dva treninga uradili pred mec. Jos ako su preko scepan polja… sramota da nam je ono granicni prelaz i put do njega. Jad i cemer jednostavno.
preko popova polja
Ajdin Penava...kombinacija krava-sedlo
Sretno zmajevi!
jesu preko scepan polja sto kaze nas dobri lulic mi smo dosli da odmorimo
🇲🇪🇧🇦❤️
Nek "bace" remija koju i eto ih za sekundu
A šta su trebali, avonom u Beč pa u Podgoricu, čemu ovo ptenciranje autobusa?
mislis podcjenjivanje
je*em mater savezu i strucnjacica koji su ostavili robertsona a nisu zvali nba igraca kakav je garza. kakvi glupani, ostavljas crnca koji jeu stanju isporuciti maksimalno 6-7 poena.
A ti se u košarku razumiješ ono baš , pravi si stručnjak nema šta.
argumentuj me klosaru?
svakako da se malo upoznaju i upoznaju ovu našu dragu BiH
Hajde sta fali taman da se malo bolje upoznaju i druze, mogu i koju pivku usput drmnuti :)
Mercedesom E klase je tezak put do Podgorice, kamo li busom, nema 1 metar autoputa ... al haj
Zaista očekujem lijepe stvari i u košarci. Lana nas je oduševila, bili smo ponosni. Sad idu momci ispod obruča. Mi smo i dalje u igri za prva 3 mjesta koja vode na SP. Litvanija, Francuska sigurni, jos ili mi, Crnogorci, Česi. Prva petorka bi sutra mogla biti: Robertson, Atic, Gegic, Musa, Nurkić. Na klupi je sjajni Halilovic ili Sulejmanovic. Držat palceve da dobijemo C.Goru.
Za bolje i nisu!