Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci
Musi sut iz igre konstantno opada izgleda da se odlucio na slobodna bacanja
danas uredu igra samo sut za 3 nenormalno los cini mi se 3 od 19 sto trrba pod hitno provjeriti jer ces naletit na ekipu koja trice ne fula
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Garza 15 koseva i 12 skokova. Double double u prvom nastupu za BiH. Svaka cast.
Fali nama taj pravi playmaker koji u kljucnim trenucima preokrene trojkama - kao sto je bio Damir Mršić.
meni je ovo extra jos samo malo da se uigramo. Ali Vrabac brate, znaci od kako te znam kad si se tek poceo baviti kosarkom i dalje isti.. pa jbt zivot daj se malo trzni
Hvala BHRT Federalna i svim ostalim nadleznin kao i kablovskim operaterima koje MASNO placamo pansu nam obezbjedili da on line s prekodima na mobitelima gledamo utakmicu nase drzavne reprezentacije. Sjeticu se i ja vas!
Sjeti im se mame I u moje ime jarane
musa svake godine sve bolji i bolji
Hvala sto ste omogucili prijenos, btw imate na ovoj stranici se reg i besplatno gledate courtside1891.basketball
🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Čestitke idemo dalje
Jos samo neki plej i mozemo ici nan krunu😂
Gazije ⚜️
e nek smo i mi taj portugal u necemu dobili
Ne pravi se pametan. U košarci protiv Portugala imamo pet pobjeda iz pet utakmica.
Bravo ekipa 🇧🇦❤️💪
Bravo ZMAJEVI , kapa do poda 👏👏
S obzirom kakvo je stanje u savezu i s kakvim uslovima igramo ovo je odlično, godinama se svim silama opstruiše sport u svakom mogućem segmentu. Mislim da nismo imali jaču ekipu još od Evropskog prvenstva u Jesenicama. Danas se vidjelo da nam fali Roberson i da fali izrađenih akcija. Iz čitave ekipe izdvajam Garzu i Lazića, svaka čast momci. Odlično je, a uvijek može bolje.
Bravo momci....samo jako,i pokažite karakter.