Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci. Tako se igra !
VELIKI KORAK KA SVJETSKOM!
Djikane pojma nemas...odyebi na telegraf u svoj tor...ne pripadas ovdje
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bravo momci! Gledao bih utakmicu ali nisam imao gdje, naši kanali su vjerovatno prenosili neke turske serije. Bolje da me više niko ne pita za tv pretplatu, neće se dobro provesti.
@Aljo82 sportklub livestream google.ba, prvi link i gledaj citav dan
Svi su bili dobri ali je Nemanja razvalio.
Pa ti bosnjo placaj pretplatu... ccccc
koje uzbudenje, jb NBA ;)
Sad bih pohvalio Nemanju Gordića, ali tog velemajstora ionako gledam 2x sedmično, pa sam naviknut na njegove bravuroze. Jedan od najboljih evropskih bekova! Ustati pa reći NEMANJA GORDIĆ !
Ma, volim te BiH!!!!
Najbolje su mi ove patriote na baterije i ložioničari, njih boli kurko i za Bosnu i za košarku. Gledaju samo kako će zemljaka pogurati.
Ko ne skače mrzi Bosnu......
Svaka cast momci, vi ste nas ponos!
Zašto nitko da pohvali novi izgled terena u Skeneriji? Čim neko normalan dodje odma se stvari na bolje mjenjaju
@Undertaker Košarkaški teren, fudbalski teren, teniski teren, rukometni teren ne mora striktno biti fudbalski teren jarane
ali kap koja je prelila casu da odkad postoji liga prvaka prenos je bio na javnom servisu i ne kupiti prava za narednu sezonu ,prosto je neobjasnjivo ,Ovako Te nase patriote vode zemlju ,izmedju ostalog ,svi su drugi izdajnici samo oni Nisu ,ali djela najbolje govore ,Nakon eurovizije sve sto inace prestavlja nasu Drzavu ,pocinje da se radi protiv toga ,Ja od veceras vise neplacam rtv taksu
VOLIM TE BOSNO !!!!!!!!!!.
Koliko iskompleksiranih ljudi koji pisu komentare s ciljem provokacije istinskih navijaca representacije.
Doci ce i BHRT - u ubrzo racuni za naplatu pa ili ce biti servis gradjana ili vladajuce oligarhije
Pozdrav Bosno, nemojmo se prerano radovati.Da nije opet neki mankokao u rukometu se desio pa nam oduzmu pobjedu.