Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je zadovoljstvo u odnosu na uslove koje ste imali prije eurobasketa par dana isto kao i Lana, mi smo kvalitetna drzava ali steta sto kvalitetnom drzavom upravlja ŠLJAM obicni.
Grupa B je bila prejaka, malo je reci grupa smrti. Njemacka u polufinalu (vidim sudi naš Zurapovic) , vjerovatno Slovenija, a lako moguce i Francuska.
Bravo momci, obzirom na nepostojanje podrske sistema, planetaran ucinak. Kada bi u svemu bili barem 18ti, gdje bi nam kraj bio. Respect, bice bolje drugi put, jer gradite tim i karakter, to je najbitnije, sretno. Ucinili ste nas i sa ovim vrlo ponosnim.
Mi smo samo za klikera igrat.. Kad drzava bude normalna bit ce drugacije...
Na odnosu na uslove koji su kosarkasi imali i nase (ne)ulaganje u sport jeste dobar uspjeh, ali imamo jako ruznu osobinu da na svakom takmicenju trazimo krivca u drugom. Teska grupa, sudijska greska itd.
Da smo bili kojim slucajem 17 ,SDA bi organizirala docek
Ej 18. mesto nije mala stvar od 24 ekipe.
pa pogledaj grupu majmune
Bravo Jusufe,Kenane,Edine,Miraleme,Dženane…Samo nam ovog garavog ubaciše među naše zlatne ljiljane
Realno smo bliže 10. mjestu
Svaka čast za naše ljiljane
Svaka čast! 18 mjesto.
Bravo. Historijski uspijeh!
Haha. Čak osmi. Haha
Ma hebes Eurobasket, eto nama Izbora. Nismo mi za sporta!🤣
Ponosni na vas do neba!
Jope dobro 👍🏀❤️
sija 18 mjesto kao zlato