Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, navijamo i za CG!
Steta sto im Vucevic ne igra, bili bi neuporedivo jaci.
Šteta za Bosnu,imali bi Jugobasket u polufinalu
Sve cetri ekipe iz nase grupe ce proci u cetvrt finale. Glatko.
Zaslužili smo da idemo dalje,sudije su nas pokrale protiv Turske,i njih smo trebali dobit.Igramo bez Vučevića,jedini on od svih nba igrača ne igra,sramota,nikad ga više nebi zvao,treba da se ugleda na Nurkića,Dončića kako se bore za svoju zemlju,nema nam ni povrijeđenog Ivanovića.Žao mi je BiH ali bili su u mnogo jakoj grupi,sve reprezentacije koje su među favoritima za medalju.Pozdrav z a BiH iz Crne Gore
A mi se ponosimo sa 5. mjestom u grupi. E moj Bosnjo.
Hajd Nošnjo pogledaj našu grupu i pogledaj ostale grupe pa tako i crnogorsku... U bilo kojoj drugoj grupi da smo bili, bili bi na prva 2 mjesta garantovano.. Ovo je maksimum što smo uradili a jedina prilika za prolazak je bila ona utakmica protiv Njemačke.
Mi nismo sposobni za mnogo toga.. Kada nam senat bude na nivou Americkog gdje se drze govori poput biden-ovih 1994 za razliku od primitivnih skupstina koji Lice na zanatsku Skolu necemo napredovati -novac za sport to nam je druga obaveza
Hajd da se takmičimo ko će više za SDA glasat, da vidite koji smo mi prvaci.
Bravo CG, Srbija, Slovenija i Hrvatska. Bravo i za nase momke koji su se trudili ali nisu imali srece, bit ce bolje naredni put, upali smo u tesku grupu ni krivi ni duzni.Balkanska kosarka generalno ide ka gore i ove ekipe su zrele da pokazu najbolje sto umiju, realno ocekivam da ce ili Srbija ili Slovenija da osvoji ovo.
Crna Gora jedva milion stanovnika ali zato u svakom sportu dominiraju....shvatis zaista da mi nismo za sport vec za izbore i izborne koncerte!
Nismo mi ni za politiku, SAD je primjer senata i poraditi rasprave u SAD senatu i SDA sljeackom gdje ljudi sa 2 razreda psuju sbe... necemo dalje samo baustela
Svaka čast komšijama i sretno !!
Neka je vječna.
pa da smo mi ta grupa, svaku tekmu bi deklasirali ih, bzs kakve smo srece
Jbt i ovi sa drzavom manjom od ozbiljnijeg sela bolji od nas.
nisu bolji, nas zapala teska grupa, ne govorim da su losi crno gorci, al ne bi mogli izdrat koliko smo mi izdrazli
Idu djetici na njemacku, francuzi na tursku, slovenci na belgiju, litvanci na spaniju. Prolaze glat svi iz nase grupe.
Idu djetici na njemacku, francuzi na tursku, slovenci na belgiju, litvanci na spaniju. Prolaze glat svi iz nase grupe.
A naši nisu sposobni 30 godina proći grupe , , a pobijedili Sloveniju i uzdigli se ko da smo pobijedili Ameriku u finalu olimpijskih igara i onda kao i uvijek ide povratak u realnost i spuštanje na zemlju. Al haj nadam se da ću jednog dana doživjeti da i BiH počne igrat u nekom sportu i osvoji nešto.
Cestitam....sretno dalje🍀🍀