Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Francuzi, Jo's se nisu oporavili iz Sarajeva
Gledah danas i Slovence protiv Litve a kasnije i ovo i ono sto sam vidio daje nam zapravo da se mozemo nadati da cemo nekoga iznenaditi. Svi poprilicno osciloraju u igri tak da ima prostora da to kaznimo ukoliko mi budemo ozbiljni kao u ove dvije posljednje tekme. Kako god sretno i hrabro nasim momcima. Mozemo mi to.
Uozbilji se, ovo realno govorim ali BiH se moze samo cvrsto odupirati Slo i Litvi i skupo prodati kozu.
Da hićo vidi ove slike 😂
Damo da ona pobjeda protiv Madjara ne bude prva i posljednja.
Hilmo se okreće u grobu kada vidi ko sve igra za njemačku
Samo crnac igra za svabe ?
ako prodjemo ovu grupu onda smo stvarno guba škvadra
ovako bi realno trebala i da izgleda tabela na kraju
Loša utakmica do bola
Satrt cemo mi Svabe
a jeste vi naporni sa ovim cr....
e mojo francuzi, al vas guze hehey
Jest lijepo vidjet 1. Bosna i Hercegovina pa makar i u prvom kolu
Zeško nama
pomeli ih nijemci
Visok nivo igre drzao Svabo cijelu utakmicu. Francuzi pogubljeni ko pioniri kakvi. Uglavnom, neka se Nijemci zahvale nama jer Galima jos uvijek odjekuje u glavama iz Skenderije BOSNA, BOSNA!!! 💪🇧🇦💪