Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Slovenci su favoriti. Ja vidim nasu sansu protiv Litve i Francuske. Danas nas je mali pad kostao pobjede protiv Njemacke ali sve u svemu dobri smo i mislim da imamo snage da idemo dalje
Mi protiv Litve mozemo nesto traziti ali sto se mene tice zadovoljan sam kako god se zavrsi jer ovakva grupa se ne pamti samo fali srbija i Spanija i to je krema Evropske kosarke.
Ne gledam tako da me ne interesuje blamaža
U sloveniji ima vise bosanaca nego slovenaca...tako da ko god pobijedi sretno!
Muke mi ježove, razvalit ćemo hin!
Mozda komentar nema veze sa ovim al da vas napomenem pobjedi li bakir i sda sami ste sebi krivi sto cete narednih godina nastaviti da se grcate i patite, sad uzivajte dalje u citanju clanaka i svako dobro.
Ako vole svoju otadžbinu, pustit će joj da pobijedi.
Ma nema se sta trazit protiv Slovenije,ne zavaravajte naciju.
Havarija u najavi. Jedino ako Dončić prije utakmice slomi obje noge
Onda bismo izgubili sa 20 razlike umjesto sa 40 😂
Ma mi takticki hocemo da budemo 4. 😂
Samo igrati flaster na Dončića..
Kako se samo toga nisu sjetili u NBA maltretira ih vec 4 godine ..moras da im javis !
druze nije ovo rukomet kakav crni flaster, flastera se otarasi jedan prosjecan blok za igraca
Adise Bećiragiću, sutra nemoj udvajat Luku, reci Robersonu i Gegiću samo da trce kao ludi za njim i da igraju samo odbranu, neka odmaraju i ne diraju loptu u napadu. Ima Luka i loših dana. Eto tako. Selektor s Klixa
Nek nam je Bog na pomoci sutra...
Slovenija je puno kvalitetnija, raznovrsnija i uigranija reprezentacija od nase. Oni su se, bez dva standardna igraca, poigravali s Madjarima. Catan poraz uz borbenu igru je prihvatljiv.
Kad smo Mađare dobili meni laknulo. Prije svega dobili smo ekipu sa kojom smo egal. Danas odigrali dobro, borbeno. Imali smo i jače rostere al ova ekipa ima glavu i rep. Fajt sa svima 100% i niko nema šta prigovorit. Očekujem isto zalaganje do kraja grupne faze. Jednu pobjedu min, dvije bi bile top. I da sve izgubimo, niko nas neće razbit sa ovakvim pristupom. Mlada smo ekipa, malo papirologiju završit, pojačat se i to je to. P. S. Pada Slovenija sutra.
Ima li baraz 🤣 ljudi okrenimo se svjetskom ovdje vise nemamo sta traziti.