Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo pobijediti ove dvije tekme što imamo radi dobre atmosfere i da se uigramo još više. Bitno da se niko ne povrijedi. Sretno!!! Što se tiče Bjelorusije, baš je peh.
Jel selektor loja tkzv ili ima drugi boßnjački epitet?!
Ponuda hitnog zajma od gospodina Roberta Kennetha... Imate li problema da dobijete zajam za obrtna sredstva od lokalnih banaka i drugih finansijskih institucija? Ova usluga služi za pružanje finansijske podrške pojedincima, poslovnim ljudima i ženama u biznisu. Ako ste zainteresovani, kontaktirajte kreditnu kompaniju ROBERTO KENNETH sada putem e-pošte: Kompanija Email: [email protected] WhatsApp: +1(313)636-6776
Dobili bi mi njih svakako ali ovako ispade sigurica. Sretno zmajice nase.
ajmo cure!
zasluženo...
jbt nama drago kad neko odustane pa da mozemo proci, inace bi svaku izgubili 😂
Tim komentarom si pokazao da si kosarkaski analfabeta.
pa drug nisam puko da ovo gledam. mogu i bez ovoga zaspati 😂
Ja mislio Osaka u Japanu...
Ah, SP u Australiji a Kvalifikacije u Osaki, Japan...
Idemo zmajice🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦