Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšije... Opet kažite da vam Srbi ne valjaju. Srbija sa 80 i više posto finansira obe ABA lige, evo, pozvana je vaša Bosna, stari evropski prvak. Sve troškove lige maltene plaćaju sponzori iz Srbije, timovi je džabe igraju, s tim što će ove pozivnice da koštaju 25.000 eura kako se priča, ali opet... Opet Srbi i Srbija ne valjaju!
Wow! Vrijeme je da oprostimo sve ratne zlochine i teritorijalne pretenzije, iredentizam... ma sve jer je KK Bosna dobila pozivnicu! Nema sta, korektno. Hvala komsije, sta bi mi bez vas
I da, sretno Danska!
Imaju obične pozivnice i specijalne. ABA 2 je poslala specijalnu. Za određenu svotu novca, specijalnoj pozivnici se nadaju i u OKK Sloboda.
Specijalna pozivnica koja se platila,samo se na Balkanu pozivnica placa, a ulaznica kupuje,ne mozes dobiti pozivnicu ako nisi platio, a ne mozes uci ako nisi kupio, nevjerovatno je da tradicija nema cijenu
nista bez sadake
Mirvic treba Bosnu preuzeti,bolje bi tu prosao i sa manje para.
ne lupetaj