Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo se treba riješiti status Luke,.. nadam se stvarno da taj čovjek neće biti ignorisan
Pranje para i kriminal, daju mu pasos, a vec sljedece sezone ce da ga boli racku za repku. Najjace je bilo kad su onom malom sto je u Grckoj igrao dali pasos, a on poslije jednog treninga na pripremama ih ispalio.
Koliko ga se ja sećam, kvalitetan je igrač... Lično nisam za strance u reprezentacijama, jedino ako je neko godinama u klubu iz te zemlje, ali ako baš mora, izbor je dobar..
Gledajte samo sastav Srbije za Olimpijske igre... Jaki k'o beton, nema sta...
Koji je smisao naturalizacije igraca? Pa pretvorice takmicenje reprezentacija u Ligu sampiona gdje ce dominirati opet oni sa parama. Stvarno bez ese, to smo ko smo imamo to sto imamo i borimo se na terenu!
odlično, samo nam je plej falio. Dobijamo Hrvatsku na jesen.
problem je sto u repki nemamo plejmejkera a ovaj taylor bi bas dobro popunio tu poziciju, ali to bi znacilo da garza nece moci igrati,a vjerujem da je garza nas treci najbolji kosarkas trenutno
Nece ti niko iz nba moci doci
hvala bogu pa nece niko iz nba doci, inace bi nas hrvati ubili, ovako imamo puno vecu sansu, al govorim ako se kvalifikujemo
Koja je poanta stranaca/cnaca koji se dovode u našu reprezentaciju? Zar nije bolje da naši mladi košarkaši igraju, da skupljaju iskustvo i znanje. Jer ostaju u BiH, sutra ko treneri. Nije kao da osvajamo medalje godinu za godinu, pa sad cvnac pravi razliku. Stranac uzme pare, sutra ode, "neko" uzme proviziju i to je poenta svega.
Bilo bi dobro da klix navede izvor svojih vijesti, a ne da prenose samo sta je Slobodna Bosna objavila kao klix clanke
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/363362/bivsi_nba_igrach_nastupat_ce_nasu_reprezentaciju_kosarkaski_savez_bih_zapocheo_proces_naturalizacije.html
domercant tito bio
Zac Wright
Lakše platiti stranca, nego proizvesti igrača. Zato i nemamo uspjeha ni u jednom sportu.
Samo jako momci
Ispunjava se proročanstvo Bakira.
a sta je s Robersonom?