Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su to plate tolike!? Pa majku mu vise sekretari vide hajra od sporta nego profesionalni sportisti!
Covjek je imo ugovor da dobije 20% od svake sponozorske marke koju on donese (potpis'o ga i Nihad Imamovic kao tadasnji predsjednik saveza). U 5-6 godina donio 2,5 miliona (znaci njegova provizija 500.000!) i nikad sebi ni marke nije isplatio, jer je savez vazda bio kokuz a njemu je uspjeh BH kosarke bio na prvom mjestu. Ni sada koliko znam nije tuzio da bi dobio pare, nego da dokaze da su ga Avazovi placeni novinari godinama blatili na pravdi Boga.
Koliko je uradio dok je bio generalni sekretar vrijedio je svake ove marke, bez njega tesko cemo mi do ikakve medalje.
Sada vidimo gdje smo kako je on otis'o. ispali iz A divizija u svim selekcijama a postajanje prvakom i slavlja kod vjecne su opet u sferi naucne fantastike.
Imamo sada seljaka Teletovica kojem je jedina preokupacija izgradnja mini HE
A oni od njega trazili 8o0.000
Hahaha' Sam sa sobom pravio ugovore' s sad mu gradjani Bosne moraju placati. Nije petrovicu platio platu a sad hoce sebi... mrsch
da si krenuo protiv stranke ni marke ne bi dobio ovako dobro je ispalo druže...
Koliko si platijo sudu da dobijes presudu bravo bice nesto od vas.
Očito da si i ti platio da prođeš na ispitu iz maternjeg jezika na testu za pravopis
općinski sud u Sarajevu je leglo ološa, bande i kriminalaca. u njemu radi od hochštaplera pa do vehabija koji javno pozivaju na uvodjenje šeriata. mala vesela skupina.
A sto Konakovic casti svoje pajde
Svaka čast Harune , uradio je nešto što više nikad neće uspjeti naši manekeni ni u jednom sportu osim sjedeće odbojke . Uveo sve selekcije u A diviziju , osvojio sa juniorima 4. mjesto i sa kadetima pokorio Evropu , donio medalju jedinu u historiju za neki bh ekipni sport , digao bh košarku iz pepela , a sad mu tako uzvraćaju , u ovoj državi se sve cijeni osim uspjeha.
Cuj jedinu. A sjedeca odbojka? Nije nas stid zaboraviti njihove medalje?
Evo tema za medije: Kolike plate imaju predsjednici, direktori selretari sportskih saveza u BiH. Ti podaci bi, valjda, trebali biti javni.
@enrue284 Imat cu informaciju kolliko para uzimaju za svoj nerad. Mocu se nervirat jos vise.
Ugasiti sport zauvijek!! Samo svesti na amaterizam i mirna Bosna!
U loži ih i ti onda u mini hidrocentrale kao i patriota Teletovic
Sve je laž! Samo pusta laž! Oko nas.... Ovo je tal i posao za SIPU!
Samo pošteno pa ko koga zajebe !
Ne treba košarkaški savez, nego onaj ko je napravio to sra.je.
Sve ok ali preko 653 hiljade.. Pa kako ebemu. Kolko je to plata? Jedino ako je davao svoj kes onda ok, inace je ovo smijesno.. Pa jarane za 6 godina, sad kad naplati ne mora citav zivot nista radit...
Jel ti misliš da su menadžeri na minimalcu?
Ne mislim, logika ali ovo je haos cifra..
jeste procitali vijest na avazu kako su migranti pretukli i opljackali sarajevsku balerinu, strasno sta se desava i sta ce se jos desavati, pod hitno nesto uciniti