Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sa ne povedu 3:1 to je najopasniji rezultat xdd
Ja neki dan pisao ovdje kako je kraj za Denver u ovoj seriji iako je steta jer su dobra ekipa. Ekipa u kojoj igra LeBron James je ipak nesto drugo od ekipe koja ima prevaru od igraca Paula Georga.
cuj neocekivano, dajte budite normalni, nadjite nekoga ko zna nesto o kosarci
Ovaj novinar sto je ovo pisao nema nikakve veze o kosarci....Denver je brutalno pokraden od sudija koje su sa nepostojecim licnim greskama desetkovale prvu petorku nugetsa.... sramotno !
@Tramvajski revizor Nisi ti izgledao gledao utakmicu. Sam Jokic je imao puno vise faula nego sto su mu svirali, a tek ostali...Malone se zali na slobodna bacanja, a realno su njegovi igraci prelose igrali veceras. Ipak ovo nisu Clippersi, AD je s razlogom jedan od najboljih 4/5 igraca u NBA i bit ce tesko ga zaustaviti.