Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj LeBron je poput Ronalda, igraju obojica u poznim godinama i na tome im svaka čast. Ali isto tako obojica na silu žele da ih se smatra najboljim u njihovim sportovima, što neće nikada uspjeti. Obojica imaju po jednog mađioničara ispred sebe
upravo. zato sad očajno se guraju u podcaste, otvarau yt kanale, znaju da su proslost pa da budu sto duze relevantni. opsesija dunjalukom
Obojica su najbolji svih vremena. Drugi se vole da ovima kontriraju. U sustini James i Djokovic su definitivno najbolji. I sam znas.
treba ga zvati karino
a tatica?
Ja bih u tatinim godinama bio na boljim mjestima od parketa.
Koliko se on jadnik trudi da bude GOAT. Prvo je forsirao do beskonacnosti da bude samoprozvani King i posljednih sezona samo forsira svoju statistiku, postalo zalosno za gledati fkt.
I Lebron krenuo Isakovim stopama, samo veze, štela, ccc.