Izbačeni iz dvorane
95

Lebron tokom utakmice ušao u žestoku raspravu s bračnim parom na tribinama

K. H.
Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
Jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James je tokom meča protiv Atlante ušao u ozbiljnu raspravu s jednim bračnim parom, a plavokosa djevojka Juliana Carlos je zbog svojih riječi postala hit na društvenim mrežama.

Pomenuta situacija desila se na početku posljednje četvrtine, kada je jedan navijač domaćeg tima uvrijedio LeBrona, što se u slabo popunjenoj dvorani jasno čulo, nakon čega mu je James odgovorio i tako "isprovocirao" njegovu suprugu koja kao da je jedva dočekala "pet minuta slave".

"Ne razgovaraj tako s mojim suprugom", glasno je viknula Juliana.

James se nakon toga upustio u verbalni okršaj s njom, nakon čega ih je oboje prijavio sudijama i osiguranje je na kraju bračni par i njihovo društvo ispratilo iz dvorane.

Pomenuta Juliana Carlos nije se mogla pomiriti s tim pa se ubrzo oglasila na društvenim mrežama, gdje je nastavila vrijeđati Jamesa, a otkrila je da je tokom meča ovaj košarkaš LA Lakersa opsovao njenog muža, nakon čega se ona počela svađati s njim.

Dalje je otkrila da njen muže Chris od ranije ima probleme s LeBronom, a da je ona samo instinktivno reagovala. Bez psovki koje je uputila, prenosimo njenu verziju događaja.

"Chris je oduvijek bio navijač Atlante i od ranije ima neke probleme s LeBronom. Ja nemam i briga me za Jamesa, gladala sam svoja posla, pila piće i zabavljala se, a onda mu je LeBron nešto rekao. Na kraju, mene su izbacili, ali oprostite, ja sam platila to mjesto. Zar jedna 25-godišnjakinja može zastrašiti LeBrona tokom utakmice?", pitala se Juliana koja je između svih tih riječi vrijeđala i psovala najboljeg košarkaša današnjice.

Nakon utakmice je svoju verziju događaja ispričao i sam James.

"Volim navijače, ali te riječi ne tolerišem nikom. Postoji granica koja se ne smije prelaziti, ta djevojka mi se obratila s totalnim nepoštovanjem i rekao sam joj da se vrati na svoje mjesto. Prvo sam mislio da je riječ o ocu i kćeri, a kada je rekla da je u pitanju muž, ostao sam zaprepašten. Ne mislim da ih je trebalo izbaciti, bila je to razmjena riječi između dva odrasla muškarca, svako od nas je rekao svoje i onda se ona uključila. Nisu predstavljali opasnost, možda su samo popili previše", rekao je James.

Na kraju je ova priča postala hit na društvenim mrežama, a LeBrone je na Twitteru napisao da je pomenuta plavuša bila "luda".