Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan bračni par za mog Bakira.
@gooUser1608143933 Bakir je pobjedio tebe jer je uspio nešto gore i od korupcije i od odlaska mladih i od nacionalizma a to je da te je toliko izyebao u mozak da stalno misliš na njega. Ne možeš funkcionisati normalno a da ga ne pomeneš čak i na američkoj košarci. Ne možeš ispričati vic a da nije Bakir u njemu jer te je napravio tolikim papkom da se smiješ takvom humoru. Svaka mu čast kako te je napravio budalom a ti jadan nisi to ni skontao
Da ne bi Baketa pola raje sto se odselila ne bi ni znala sta je zivot bez Bosne. To je dzennet ❤🇪🇺
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Mislio sam da je otac i kcer". Na kulturan nacin je prozvao da je sponzorusa :)
Kako je dobra uffuffufff, za pornjave se ubila
Klasicna gold diggerica , zeljna malo paznje
Jao koliko ko biva pjenite na starletu a zapravo svi drkate na ovakve i dali bi desnu ruku da vas hoće haha A najjači ovaj Radodajka69Hamburg, mora da je u Hamburgu pamet kupio po cesti dok je meo... Čuj treba joj Balkanac, eto trebaš joj ti jado haha Pa ko je stvorio ove sponze nego sponzori? Taj "tatica" joj i plaća sve te plastike i svi bi to radili da ste na njegovom mjestu. Nemojte mi lažnog moralisanja.
Topljenje plastike 😂😂😂😂
GOVNENA TAHTA I UDRI PREKO LEDJA.DA ZAVRSI KAO CERSEI.
Treba njoj muz balkanac da je redovno postavi na mjesto gfje pripada, da je vrati na fabricka podesavanja sa par roditeljskih samarcina dnevno..bila bi onda ko mala maca...
Joj kako naai balkanci redovno samaraju ovakve arogantne kucke ...mala.je zrela za par samarcina od Edina...
lajk umm o em đi lajk kud ti nije samar zavalio
Pa za pojedine koji su osjetljiv i bolje je kad nema publike
pa starlete su u prvim redovima, rosspiije hvataju bogatase
King James je to. Koliko je samo puta u protekle 4 godine popisao Trumpa
provjerite šta u afroameričkom slengu znači karen -tipični rasizam..i od kralja je previše!
@SagrdanLjepotanvic ..a,da je fuxa..to stoji!
@SagrdanLjepotanvic zena koja nema sta drugo da radi nego se samo zali i izigrava gospodju, gospodja ministarka. sta je tu rasizam? zar nije ova plava instagramusa bas to?
White trash...
Jaoooo ' dame' i vokabulara.Izgovorila je F... više puta nego u spavaćoj sobi.