Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO LERICU!!!
Pa i bh fanaticose treba prozvati. i oni samo sute pred vicom
Šta ti imaš govoriti Džeki? Džeko je veći patriota nego cijela tvoja generacija košarkaša zajedno. Obrati se Vahidu Halilhodžiću koji neće da žrtvuje godinu dana za državu BiH. Sve mu je u interesu.
Vico nacionalisto u službi svoga dajdže separtiste
e moj Samire, ne ide to tako, pa ovi sto nisu za bosnu čekaju takve poteze,Savez nije dobar,dosta toga skripi, realno mi nemamo kvalitetne igrače koji bi ispunili nase želje i u tome je problem, rezultati su odraz kvalitet tima i dijelom lošeg rada Saveza, kad bude boljih igrača bie bolji i rezultati.
Ovo je posljednja sansa Dzeki da ode na euro, neka sansa postoji i kroz taj baraz. Odbijanje igranja, nastetit ce samo reprezentaciji, a srbadija ce zadovoljni trljati ruke jer su uspjeli u svom cilju. Vicu je trpiti 8 godina jer mandat pripada srpskom clanu, tako funkcionise drzava, pa i savez. Nista bolje nije bilo ni za vrijeme Begica. Tako da, vratimo se u realnost. Kakva drzava takav savez.
Možemo mi i Guardiolu dovesti ali ostaje činjenica da smo taraba, organizacijski, financijski i u svakom drugom pogledu. Oni od kojih se najvise ocekuje samo ponekad pokažu volju, ostatak vremena šetaju po terenu i čekaju da se zvijezde u sazvježđu Oriona poklope ili mašu 10 minuta rukama nakon što im sudija nije svirao faul. Poštenije bi bilo da se oproste od reprezentacije pa da se kale mlađi, rezultat nije toliko bitan, nismo ni od prethodno pomenutih naviknuti na bolje.
Kako si dobio posao Lericu u JU djeciji dom Mostar? Kako si dobio posao bez drzavnog ispita polozenog? Reci kako si dobio pitania noc prije od DALIDE DEMIROVIC inace direktorice (sda kadar). Ro**ijo jedna prokleta poklopi se, cekam dan da se raspane ova drzava, dosta metaka sa strane se skupilo. Patriote neke? Maj**u vam lopovsku prokletu.
Prvo i osnovno, za BiH ne navija pola drzave. U RS i kod Hrvata mnogi ni ne znaju ko je bio selektor niti ih interesira. Samo mi o tome pisemo. Oni prate lige Srbije i Hrvatske i "svoje" timove iz RS ili zapadne Hercegovine u regionalnim takmicemkima. Ne mogu se tako praviti rezultati.
pa to savez i hoce...da nastupi totalni Bojkot igraca i navijaca...i da nam UEFA zabrani nastupe u svim takmicenjima 2-4godine.To im je i Cilj.
ovaj lupeta
Čuj patriote hebes zastavu i patriatarrstvo. Patriota sam svoje obitelji a sve ostalo je laz
Moj Lericu nepismenjace primitivni. Trebao bi da vidis da Zeljkovic radi na tome da nam unisti jezgro reprezentacije, da u nju uvuce likove koji ce reprezentaciju unistit, jer je njihova politika da se unistava sve sto ima jezgro Bosne i Hercegovine. A ti bi vidimo sa svojim prijedlogom da mu izadjes u susret.
Igrali ste na pašnjacima dok nije ovaj dodikov sestrić došao tako da nije u redu na njega sve svalit igrački kadar je trećerazredni .
Svako bi da odredjuje ko je patriota, a ko ne. Po Lericevoj logici svi oni koji bi igrali pod zastavom i himnom BiH nisu patriote!! Ista logika "novoBošnjaka" da su svi koji se izjašnjavaju Bosancima, izdajnici. Jadno!
uvukli ste politiku i nacionalizam, tzv patriotizam i u nogomet
Treba mijenjat igrače, selektora, savez, navijače, lopte, golove, sve sve sve
Džekin poso je fudbal a ne patriotizam, pustit ljude na miru ko hoće "patriotizam" eto mu ga ali ima ljudi koje boli k za takve stvari
Samir je gospodin u svakom pogledu
Bi oni, ali fale im mudha... Jer da imaju mudha za bojkot onda bi derali i na terenu. Ovako, za malo trcanja po terenu uzivaju status zvijezda, a ono par dana kada se okupe dodje im ko odmor od nastupa u maticnim klubovima...