Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moš ti pričat šta hoćeš(prosjek bio) al Luka dominira, kako god! Ustvari a ko je ovaj lik? To ono kao kad Gary Neville počne pametovat igračinama i kritikovat ih. Da nije smješno bilo bi žalosno.
Doncic je napadački dobar,ali sve drugo nula i ima barem 10kg viška. U ovoj NBA bez obrane svako iole normalan može do triple doublea,košarka se srozala skoro do dna ,tako da ne bih ostao budan da gledam neke fake zvijezde kako se setaju teretom,a odbrana ne postoji. Ali star će se uskoro ukinuti koliko je bezveze.
cuj moze svako do tripl dabla samo sto ih niko ne postize osim Jokica i Doncica i jos poneki amer. Evo tvoj Nurkic, za 10 godina u NBA, koliko ih mislis da ima? kad si tako pametan. (ima jedan na srecu u deset godina igranja u NBA )
Da baba ima k bila bi deda.Cuj da ne postiže poene hahahah kakav stručnjak..
pa ne igra frajer odbranu, znači pola baci odma. postiže on poene al je i najveći potrošač lopti u timu
Odbrana mu kao VRSK u Kninu 95 te :)
bolja je ona bila u Ahmicima,taj starting 5 je neponovljiv
Sve je upravu , osim što je rangirao Lilarda i irvinga ispred, kao da oni igraju neku odbranu.
Jaylen Brown mu je daddy !
Ko da neko igra odbranu u NBA.
ma tuga je ovo za košarku kad je ovaj jedan od najboljih
tako je tip je traapav gotovo kao Jokic. bas izgledaju smijesno i trapavo u odnosu na normalno gradjene kosarkase. Lebron je Nurkic za obojicu.
Spor je lijen i rastura vas Amere koji mislite da ste svu pamet ,kad je u pitanju kosarka pokupili
Da ti po utakmici trošiš 30 lopti i ti bi imao istu statistiku sigurno.. Ugasio ga Brown ko Mile RS
Osudjuju te ljudi koji nemaju tvoje kvalitete, zbog kojih si jel, priznat ... pokusavajuci da prikazu da su samo njihove kvalitete vrhunske i bezvremenske. Presmijesno da ga jedan Cooper koji je imao 8 poena u prosjeku u karijeri osudjuje :D klasicna new age prica, rasno profiliranje ...