Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjava nema blage veze sa zdravim razumom. Takvo nesto je mogao tvrditi dok se nije putovalo i vecina igraca iz neke zemlje je igrala u toj zemlji. Jel' bi Dzeko bio isti igrac da je ostao u Zelji? Jasta bi... Odes napolje (kao i ovaj sto prica), treniraju te i usavrsavaju negdje drugo, a onda ti tvrdis da je si proizvod zemlje gdje si se rodio. Kako? Nije kosarka takmicenje u ljepoti, nego u vjestini, a vjestina nije genetski predodredjena... Svasta...
Postenije bi bilo da igras za nacionalni tim zemlje koja te je stvrano obucila i napravila time sto jesi...
Tko je u Litvi sa ˝poklonjenim˝pasošem doktore?
Kome vi promovišete ovog anonimusa? Ako je poznat u Srbistanu, zašto bi i nama morao biti?
Znaci npr Hrvatska nogometna reprezentacija po njegovom nebi postojala,jer su tamo 60% bosanci 😁😁
Ja vijesti i namjestaja u pm!
Bošnjo jedva čeka da zaigra neki crnjo za njega !😂🤣😂🤣😂🤣
Kakva šovinistička izjava. Šmeki na nacizam. Ovo je slobodan svijet i svi imaju pravo igrati za koga hoće !!
Pa ko brani kome, igraj za klub koji god zeliš, ali reprezentacija je nešto sasvim drugo. Pola reprezentacije Švicarske u fudbalu "autohtoni" švicarci, pa da igraju protiv Albanije, navijali bi sami protiv sebe.