Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako Musa podere jarca kad mu se da prava minutaža a ne kao da je pionir neki, po 15ak minuta po utakmici. Bravo maestro.
PREKUCAO IGRICU 💪
Ne bih da ga uzvisujem ni unizujem - neka ga. Vidio je sta znaci kad ti lapi karijera na klupi. Al gledam ovaj Efes koji ga je klupiro ko dijete i kontam - Cudni su putevi Gospodnji.....
Bravo za našeg majstora
Izveo 64 slobodna bacanja
sta ti stara kaze je l unutra ili je na obruc?
Bravo Dzanane
Musa odlicno odigrao ali su sudije sa 2 - 3 greske da kazem previda pogurali Real do pobjede.Znam da ce biti minusa od tzv TV navijaca Reala ali je to cinjenica.
Real uvijek ima taj doprinos sudija, nikad nisam navijao za njih upravo iz tog razloga i ko god se imalo razumije u košarku i ako je objektivan, vidi te stvari. Ali sad, samo zbog Muse, želim da Real osvoji Euroligu.
bravo sandzaklijoo nasa,ponosni smo sto cuvas do sandzaka naseg
Bravo doktore
Jos ga onaj nasminkani talijan sto je srbe odero na svjetskom cuvao… iopet uspio 😊
Kako mi je drago sto se vratio u Evropu, i evo dokazuje da je odlican igrac. Osvoji koji trofej, budi glavni igrac Real Madrida 2-3 sezone, i onda idi u Lakerse da pokazes kakva si igracina
melje musa
Bravo Musa macko ❤️🇧🇦
Pun je svijet kvalitetnih Bosanaca , ali prazna Bosna , 🤷‍♂️
MVP Eurolige!