Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci. Idemo se sutra odmoriti pa pobiti sa Francuzima i Litvancima hladne glave, bez euforije.
Postajes kompletan igrac. Nema vise nerezonskih dodavanja. Svaka cast Musa! Sta god napravila, a mislim da mozete puno. Nismo se obrukali, igramo pravo dobru kosarku. Respect!
mnogi su te osporavali, a sad nek duvaju
Našeg krajišnika kad je bio u NBA pa u turskoj ste ismijavali a zaboravili da je on donio titulu prvaka juniorima,i to da je i danas i svaki meč jedan od najboljih naših igrača Musa kapa do poda.
Dzenane i svi ostali. Dobro se odmoriti i samo nastavite sa igrom kakvu igrate. Vi ste svi nas ponos posebno od one juniorske repke ako se dobro sjecam. To su ovdje mnogi zaboravili. Samo naprijed.
svaka čast ali niste vi to uradili za narod već za same sebe. Niti narod treba da prisvaja vašu pobjedu, to je vaša zasluga, isključivo.
Bravo, samo hrabro i da ste cijeli na terenu
Ovaj momak je posvecen i trenira maximalno, a zelja za igrom dominira.
Bravo, samo hrabro i da ste cijeli na terenu
Juce sam komentariso da amer puno grijesi da suta bezveze al je veceras najbolji bio.
Svaka cast momcino
Ima li šanse da mi sa ove dvije pobkede prođemo dalje?
Ako zatreba bubreg, zovi.
Jest, i Dodik i Bake i onaj treci lopov, i radikalni pjano Komšo! Za njih brate treba pobjedjivati. Oni nas vode. Oni nas vole
Mislim da bi bilo mudro odigrat ležerno protiv Francuza, odmorit ekipu. I onda punom snagom na Litvance. Postoji rizik da se istrope od Francuza, pa da se drastično smanje šanse protiv Litvanije
Moze zvucat previse euforicno ako budu igrali srcem zlato je nase.
Jest jest, ti znaš Nurkića osobno i ti znaš da ima komplekse od nekoga haha