Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MIRZA HVALA TI !
👍
Hvala Mirzi, a kiparu... no comment
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Legenda, zasluzio je spomenik, i vise njih
Svaka cast za ovaj trenutak,ko god da je,su incijatori ovog jedno velko hvala.Nadam se da ce nakon ovog poteza i kkBosna krenut uzvodno.Kad vec ovi politicari nepomazu narodu dajte pomozite kkBosni da budemo opet ponosni.
Lukacu jel te stid? I ti si za ovo pare uzeo...
Samo da je trolati!!! Spomenik je odličan! On stakleni preko puta BBI je sramotan
Ka'e žiku roky balboe
Bravo Sarajevo! Sramota za Imamovića faraona i Tuzlu.
Jel ovo Mandzicu sve sto si uradio zadnjih godinu dana ? Da se pojavis, jesi se vratio sa 4 og gosisnjeg? Pogledaju sta se pretvorila skenderija u rusevinu... bosna u 2 ligi? Pametnom dosta
vrlo dobro znam kako je delibašić izgledao...ovo ni nalik...
Mirza kao ponajbolji Euro igrac svih vremena, je pokazivao i dokazivao da je kosarka plemenita igra i kombinacija elegancije od baleta do savrsenih pokreta tijela isprogramiranih nadprosjecnom IQ inteligencijom i prirodnom nadarenoscu. Rahment i pokoj dusi Legendo...ponos BiH kao igrac (+10) a i osoba (11).
Kad mu vidim starijeg sina narkomana i klosarcinu i zenu mu Tanju, zlo mi dodje.
Danko barem nije loš ispao, stariji ni nalik na oca
Muda u prvi plan Grozno Treba s djecom zaobilaziti
Svakako da je ovo Mirza zasluzio odavno ali gradjani Sarajeva zasluzuju bolji odnos vlasti naspram kosarke gradskih klubova .Nemam nista protiv Sirokog ili Igokee ali ipak novac koji treba da date za Bosnu ili Sparse treba biti stostruko veci .Morate pitati Dodika koliko ulaze u Igokeu pa ce te vidjeti . Moj sin je trenirao 10 godina aktivno i znam sve marifete koje provode pojedinci nazalost pokusavajuci napraviti igrace od onih koji to nemogu nikada biti .
Legenda! Pogleda ponovo po 100-ti put kako je Bosna postala prvak Evrope. Hvala ti Mirza!
Jovan Divljak ko Ljubo Moljac izgeda a Mirza ko da je kospice na stadionu prodavo ,Bruko Tamnog Vijaleta !!!!!
Svaka cast, spomenik je podignut i neka je, trebao je davno...Ali draga moja gospodo sta je sa KK Bosnom ? Kad se misli taj problem rijesiti
Mirzi rahmetli aferim za sve da su napravili spomenik pa svaka cast ime prezime neki lijep tekst ispod ili lijepi stihovi al kipove pravit a vecina se raznoraznim kipovima i moli i onda kad nas nesto snade ne znamo ko fol razlog.. Allah dragi sve vidi i zna
Ti kipovi o kojima govoris ne moraju biti samo kipovi klasicni, kod svakog bi se to naslo, neko se moli novcu, sefu,familiji, djetetu, cigari...ima toga koliko hoces i banalizujes, i povrh toliko kipova te vrste u svacijem zivotu nije prikladno da se na ovom iskaljujes makar sustinski i bio u pravu.
Pod hitno zatvoriti Likovnu Akademiju Sarajevo bruka za heroje Jovan Divljak i Mirza Delibasic ,Malo dijete da ih je u glini napravio i papiru crto ispali bi bolji .