Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarni mvp
Neko za basket? 🙂 Jokara legendo!
"Najveća zvijezda Miamija Jimmy Butler je u potpunosti podbacio, te je upisao 13 poena, 7 skokova i 7 asistencija."?! Pa Musa i Nurkic ne ubace zajedno toliko?!
Al igra Jokarda nema šta,kod nas je sve bitno osim sporta.Zaostalo društo drevnih bošnjana 🤷
Realno Lebron je curica za njega
jokic trenutacno najbollji na svijetu
hebo vam on mater..
Poluotvorena usta, a ustvari otvorena skroz( dajgle Hej baš na svakoj slici), nekakoizgledadegenerično. DanijeSrpin možda bi i imao neke simpatije. Ovako samo mi zgadi najbolju košarku na svijetu.
Bolji Musa 🤣🤣🤣
dzaba mu sto je MVP dzaba mu i da osvoji kad mu je samo Kosovo u glavi i zbog toga ih ne gotivim ni njega ni Djokovica!
Sta ce sad jadan lik... bez tvog odobrenja i postovanja. A i mi ostali... Moze sve ovo sto je uradio do sad u smece bacit, et sta ti je zivot, trud uzalud
Seoska gluperdo šta je to Jokić spominjao za Kosovo? I da je spominjao bi li ti se odrekao Krajine da su ti je preoteli Srbi ili Hrvati ???? I na Kosovu ima daleko više manastira i crkvi nego u Krajini npr.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bog i batina
Buttlera u dzep stavio bukvalno :D,al ovo je tek prva utakmica,ima ovdje jos igre,niko na otpisani Miami nije racunao da ce igrati Finale!
Jokić da uzme 'prsten' a Djoković rg ...
Svaka cast. Nije bitno ko je sta je ali momak razvaljuje.
Jooooooo, sta I'm roooooodiiii, jokara nas!!!
Mislite srpski košarkaš? E jes’ vam to teško izgovoriti. K’o Hadžifejzoviću Republika Srpska 🤣