Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj Nihade, ni ti sam u to ne vjeruješ...
Ovo mu saopštenje napisao neko iz SDA
Nihade hvala ti za sve sto si dao reprezentaciji, ali ova prica ti ne pije vode. Vidi se da lazes, uzeo si drzavljanstvo kako bi se osigurao nakon karijere. Da si stvarno zelio rijesiti situaciju mogao si veatit njemacko i uzet ponovo drzavjanstvo BiH. Ali opet kazem hvala i za ono sto si dao reprezentaciji!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa u ovo ni djece nece povjerovat
Vazda drugi neko kriv
Oni ti ga *** Nihade, Nihade, Nihadeee :D
N1 pati za ovom voditeljicom eno sve placu
Sto ga nisi pitala Emela hoce l' sad mjenjat drzavljanstvo da pomogne Unicaji?
Po inteligenciji, najviše me vuče na Džumhura.
Malo sutra, sve si ti to isplanirao, seljačka politika iz višegrada!
Ne znam zašto nas smarate sa ovakvim likovima.
Sta kaze,jel mu Ibrahimovicev babo,tata!?
Nihade tad si rekao da moraš o penziji da razmišljaš , ne bacaj nam ublehe sad.
jel to najbolje sto si mogao skontant
Njiiiiihhhaaaaaaaaa ddeeeeeee
Hajde ne lazi, mama ti je o svemu odlucivala, sjecam je se kada je na TV ona davala izjavu i optuzivala svakog zivog. sto moras neigrati za BiH. Idi svojim putem, ti nas ne zanimas, .
Ma Djedovic je uvijek bio takav. I nije on počeo u KK Bosna već u KK Rin-u. Kada je on počeo, Bosna je bila u goroj situaciji nego sad. I upravo su "kradjom" njega (jer tada poslije rata dugo nije bilo ugovora) postali klub. Generacija koju su tada imali je bila fenomenalna dok je nisu uništile pare. Djeda, Majstorović, braća kalamujici, Zima, paleta, sormaz. Pozdrav drugovi
Nemoj lagati, Nihade,nismo djeca. Pošao za parama, tvoja stvar, al' nemoj lagati.
Oni ti ga *** Nihade, Nihade, Nihadeee :D
Amrs bagroiIzdajnicka !
Povuci veze vrati BH drzavljanstvo oprosti se u dresu Bih. Nemojte biti okrutni covjek je zaebo stvar I to je to. Sad investira vrijeme I novac pokusava se oprati. Ja sam ga upoznao I stojim iza toga da je dobar I posten covjek.
haahhajahahahhahahah ej jbga