Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ga vidi coek ne moze da vjeruje da uopste moze da igra sa crnim atletama a njemu prosjek citave sezone zamalo triple double!? Nevjerovatno.
Bravo kralju.
Tako je sada Nikola Jokić postao igrač sa najviše MVP titula u istoriji kao neamerički igrač. Ima ih tri i iza sebe je ostavio Janisa Adetokumba i Stiva Neša.
Pogledajmo statistiku, Shai Gilgeous-Alexander bio je sa svojom ekipom prvi na Zapadu, ispred Jokića. Prvi je igrač još od 1967. godine koji je kao najbolji igrač ekipe završio prvi na tablici i imao 30+ poena u prosjeku, a da nije bio MVP. DAKLE SVE JE JASNO, JOKIC NIJE ZASLUZIO MVP NAGRADU.
Skor su imali identičan, samo je konferencija razlika, Jokić je napravio 15 rekorda u jednoj sezoni koje niko u istoriji lige nije. Od 100 glasova za prvo mesto dobio 79,dakle niko tu nikog nije pokrao. Uz Lerija pticu najbolji beli igrač svih vrmena.
U 90-im bi se Jokic i Doncic ostavili kosarke, kakve se obrane igrale. Brutalne. "Regular season" je smece od kosarke, to pravi ljubitelji kosarke ne gledaju. Prije playoffa Doncic je ubacivao 50, 60, cak i 70 pts. Sada se ne vidi u playoffu. Ugasili ga obranom.
Jokić svaka čast posebno drago jer je sa ovih prostora iako za mene iskreno nije posebno ne tri puta ali svako ima svoje mišljenje a komentare pišu vecinom mlađi pa oni nisu gledali ne znaju bivše zvijezde NBA Jokić za njima miljama..
Opismeni se malo svega ti jer muka je citati to sto pises ....sramota da si nepismen u danasnji vakat
Srbin najbolji na svijetu postaje sasvim uobičajena stvar.
Super je Jokić ali bijim se da će im sad bit metla od Minesote. Čim se igra neka jača odbrana nema Jokića nigdje
Pogle ekipe s kojom sad čini istoriju? Svaka čast.
Djokovic najboli sportas planete Jokic nnajkosarkas Za to vrijeme BiH ne moze.ni do bilo kakve olimpijske medalje
Al zato Zvezde Granda neprikosnoveni
Ja navijam i za Hrvatsku i za Bosnu i da nisu Hrvatska i Srbija uzeli od BIH šta valja i ona bi bila puno bolja Hercegovci gro svake Hrvatske reprezentacije a i ne rugaj se jer karma je čudo lako ko bi gore padne doke
Realno i jest najbolji.Iskrene čestitke.
Jokic dobar momak, skroman, sampion.
Ovo znači jednu od dvije stvari: Ili je Jokić najbolji svih vremena, ili NBA nije ni u pola od onoga što je bila prije 20-30 godina. Ono šro je sigurno je da je evropska petorka jača od američke.
Auuu botovi poranili da lupaju minuse.
Shai GA ima bolji prosjek i spor 3-1 protiv denvera u regularnoj sezoni ali hajde mozda ispravlaju to sto su mu ukrali kad su dali embiidu prosle godine
nije srbijanski nego srpski košarkaš,i svaka čast srbine,objasnio si svima kako se igra košarka!
Evo i tebe odmah vise cijenimo kao dio nadnaravnog naroda
Nije problem kume, promijenit ćemo. Srpski/Srbin košarkaš iz Srbije... Može ovako kume?