Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juka je bio odličan. Jokić je bio odličan i da se razumijemo volim ja našeg Juku ali Jokić je trenutno najbolji igrač u NBA. Iskreno zbog Juke bih volio da Portland prođe dalje.
Bravo Gazijo nasa
Bravo Juka, zakucavanja su bila fenomenalna, protiv Denvera uvijek zabilista
pisu na b92 citavu godinu o jokicu a sad kad je nurkic odigrao maestralnu odbranu nad citavim denverom nigdje clanka. kosarka se igra u oba pravca cak je odbrana i vaznija nekad. nurkic je u oba smjera bolji igrac sto polako i dokazuje, da nije slomio nogu bio bi daleko bolji vec
Imaju ogroman kompleks od Nurka, bez za*ebancije.
Juka izvadio ku*ac u zadnjoj cetvrtini i udarao igrace Denvera po celenki
Najaci su ovi debili sto ih niko ništa nije pitao a počinju raspravu Nurkic - Jokic. Nema puno nafake za ove prostore. Juka gazija nas, pasa , beg , sultan! Uspješni i ponosni Bošnjak. Bog da ga nagradi i da ga prati sreća , a zaobiđu povrede. Jel Konakovic sutra vodi sjednicu zna li se sta pitam za jarana? 🇧🇦👊🏻
Bravo Juka hadzo moj. ❤
Raduju me asistencije. Lijepo je što dva momka sa ovih prostora imaju ovako značajne uloge. Da se ne lažemo, Jokić je priča za sebe, genijalan, ali nije ni Nurkić epizodist. Uživanje je gledati njihovu borbu.
Jokić je zasluženo MVP, ali je Juka penicilin za njega. Vakcina, ako tako hoćete.
Jokic mu dao 30 p. u direktnom duelu. https://youtu.be/v3eep1ZlsIE
Dobra partija Nurkića. Jokić je strašan, ali ipak nije mogao sam.
I onda dodju dzikhani i fale ovog amatera Jokica, lafo MVP i ostale pihdarije. Nurkic TOP Jokic FLOP.
naš biser blistavi
Bravo Gazijo nasa
#BosnianBeast 🦁 ⚜️ 🇧🇦